رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

تغییر روند بازار ارز و طلا/ کاهش قیمت تا کجا ادامه دارد؟

برخی دارندگان عمده ارز در حال تبدیل دارایی‌های ارزی خود به ریال هستند و همین مساله موجب عرضه سنگین ارز در بازار شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر پس از ثبت رکوردهای جدید افزایشی در یکی دو ماه اخیر، از روز گذشته روند کاهش آرام بهای ارز آغاز شد و از حدود 32 هزار تومان به دامنه 31 هزار تومان رسید.

از ابتدای امروز قیمت ارز ریزش 2700 هزار تومانی داشته است به ‌طوری که در حال حاضر در سطح 28 هزار و 200 تومان قرار دارد.

یکی از فعالان بازار ارز علت کاهش قیمت ارز در دو روز اخیر را کاهش تقاضای خرید عنوان کرد و گفت اغلب دارندگان ارز فروشنده ارز شده‌اند.

یک منبع آگاه از بازار ارز نیز به خبرنگار ما گفت: برخی دارندگان عمده ارز در حال تبدیل دارایی‌های ارزی خود به ریال هستند و همین مساله موجب عرضه سنگین ارز در بازار شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد این رفتار فعالان بازار ناشی از برخی پیش‌بینی‌ها از تحولات بیرونی بوده است.

از طرف دیگر از روز گذشته یکی از صندوق‌های‌ بزرگ و فعال در زمینه طلا پیش‌بینی‌های خود از سود آتی را تعدیل کرد و به شدت کاهش داد. همین موضوع نیز از سوی معامله‌گران بازار یک نشانه برای ادامه‌دار بودن این روند تلقی می‌شود.

یکی از فعالان بازار ارز نیز رایزنی‌های مثبت رئیس کل بانک مرکزی برای آزادسازی منابع ارزی کشور را هم در نزولی شدن بهای ارز موثر ارزیابی کرد. این رایزنی‌ها بر آزادسازی منابع ایران در دو کشور عراق و کره متمرکز بوده است.

در عین حال بررسی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر دلارهای بالای 30 هزار تومان نیز خریدار ندارند و اغلب واردکنندگان معتقدند اجناسی را که با دلار بالای 30 هزار تومان وارد می‌کنند نمی‌توانند در بازار داخل به فروش برسانند و خریداران قدرت خرید با قیمت‌های بالاتر را ندارند.

بعضی فعالان بازار ارز نیز به رفع تحریم‌های تسلیحاتی اشاره می‌کنند و معتقدند امکان معامله تسلیحات ایران و انتقال منابع حاصل از آن نیز می‌تواند به روند کاهشی قیمت ارز در آینده کمک کند.

به گزارش فارس، برخی فعالان بازار ارز پیش‌بینی می‌کنند کاهش بهای ارز در این مرحله ادامه پیدا کند.

فارس

کلمات کلیدی: طلا ارز دلار
مطالب مرتبط
ارسال نظر