وزیر خارجه چین: با وجود سرکوب و تهدید برجام حفظ شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

وزیر خارجه چین: با وجود سرکوب و تهدید برجام حفظ شد

وزیر خارجه چین در سخنرانی خود در نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل گفت با وجود سرکوب‌ و حتی تهدید، اکثریت اعضای شورای امنیت سازمان ملل برجام را حفظ کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر  «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در سخنرانی به اقدام اکثریت شورای امنیت سازمان ملل در حفظ برجام اشاره کرد.

وی که در نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل درباره اوضاع در خلیج فارس صحبت می‌کرد، گفت: «با وجود سرکوب بی‌اساس و حتی تهدید، اکثریت شورای امنیت برنامه جامع اقدام مشترک را حفظ کردند و بستری برای ایجاد گفت‌وگوهای چند جانبه برای منطقه خلیج (فارس) پیشنهاد دادند».

«کیلی کرفت» نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز در این نشست به سخنرانی پرداخت.

وی در سخنان خود مدعی شد: «ایران محرک اصلی ناامنی در منطقه خلیج [فارس] است».

وی در ادامه با سخنان «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه درباره ضرورت ایجاد سازکار دیگری برای پیشبرد امنیت خلیج فارس مخالفت کرد و گفت که به جای آن شورای امنیت سازمان ملل باید ایران را مورد بازخواست قرار دهد.

عصر امروز نشست شورای امنیت سازمان ملل با نام «حفظ صلح و امنیت بین‌المللی: بازبینی جامع اوضاع در خلیج فارس» آغاز به کار کرد.

این نشست با هدف تحلیل افزایش بالقوه تنش‌ها در منطقه خلیج فارس و راه‌های کاهش آن برگزار شد. 

این نشست توسط روسیه که از ماه جاری ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را برعهده دارد برگزار شده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده