سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

ادعای جدید آذربایجان: ده‌ها منطقه را تصرف کردیم

رئیس جمهور آذربایجان مدعی شد که نیروهای این کشور در درگیری‌ها با نیروهای ارمنستان، ده‌ها منطقه را به تصرف خود درآورده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 21
کد خبر: ۶۳۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان از آزادسازی مناطق جدیدی در اطراف قره‌باغ کوهستانی طی درگیری با نیروهای ارمنستان خبر داد.

او طی توییت‌هایی نوشت که نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان در استان «جبرائیل»، روستاهای «بَلَند»، «پاپی»، «تولوس»، «حاجی‌لو» و «تینلی» را آزاد کرده‌اند.

او همچنین نوشت که در منطقه «فضولی» نیز روستاهای «گجه گوزلو»، «آشاغی سید احمدی» و «زرگر» را از نیروهای ارمنستان آزاد کرده‌اند.

رئیس جمهور آذربایجان در توییت دیگر نیز از تصرف روستاهای «تورآباد»، «ایچری موشلان»، «ملیک‌لی»، «جهان‌گیر بیلی» و «باهارلی» خبر داد و گفت که ارتش جمهوری آذربایجان در منطقه «زنگیلان» که دیروز آزاد شده، قصبه «مینجیوان»، «خوراما» «خمارلو»، «ساریل» «بابایلی» «آغالی»، «حاجالی»، «قیراخ موشلان» و «اودگون» را آزاد کرده است.

هنوز مقامات ارمنستان و همچنین مقامات جمهوری خودخوانده قره باغ به این پیشروی‌های نیروهای جمهوری آذربایجان واکنشی نشان نداده‌اند.

رئیس جمهور آذربایجان دیروز نیز از پیشروی نیروهای این کشور در غرب قره‌باغ کوهستانی خبر داده و گفته بود نیروهای جمهوری آذربایجان بیش از پنج روستا را آزاد کرده‌اند.

پیشروی نیروهای جمهوری آذربایجان در منطقه قره باغ و سایر مناطق تحت اشغال ارمنستان در حالی صورت می‌گیرد که وزیران امروز خارجه هر دو کشور امروز بنا به درخواست همتای روس خود راهی مسکو شده‌اند.

وزیران خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان از زمان آغاز درگیری و تنش در منطقه قره باغ کوهستانی در ششم مهر، دو بار راهی مسکو شده و با وساطت روسیه بر سر توفق درگیری‌ها و آتش‌بس به توافق رسیدند ولی این توافق‌ها مانع از توقف درگیری‌ها نشده است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار