انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

درخواست کمک ارمنستان از ترکیه:به آتش‌بس در قره‌باغ کمک کنید

رئیس جمهوری ارمنستان پس از دیدار و گفت‌وگو با دبیرکل ناتو از ترکیه خواست تا در معضل قره‌باغ، یک طرف جنگ نباشد و برای رسیدن به آتش‌بس همکاری کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 21
کد خبر: ۶۳۸۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزاش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آرمن سرکیسیان، رئیس جمهوری ارمنستان پس از دیدار با ینس استولتبرگ، دبیرکل ناتو گفت: "اگر یک کشور – عضو ناتو مثل ترکیه طرف جنگ نباشد و برای رسیده به آتش‌بس کمک کند در این صورت ما واقعا به آتش‌بس دست خواهیم یافت و سپس می‌توانیم در فرمت گروه مینسک پشت میز مذاکره بنشینیم و راه حل صلح‌آمیز برای این جنگ پیدا کنیم".

قبل از این شارل میشل، رئیس شورای اروپایی در جریان دیدار با رئیس جمهوری ارمنستان به اهمیت رعایت سیستم آتش‌بس در قره‌باغ تاکید کرد.

در ۲۷ سپتامبر درگیری مسلحانه بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ شروع شد و دو طرف طی این مدت، یکدیگر را به آغاز درگیری متهم کرده‌ و بر اثر این درگیری ده‌ها نفر از دو طرف کشته یا زخمی شده‌اند. دو طرف مدعی حملات طرف مقابل به غیرنظامیان هستند.

به تاریخ ۱۰ اکتوبر، وزرای خارجه دو کشور با میانجی‌گری وزیر خارجه روسیه در مسکو دیدار و گفت‌وگو کردند که پس از مذاکرات ۱۰ ساعته با اعلام آتش‌بس موافقت کردند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آندرانیک اوزانیان
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
0
0
متاسفانه برخی اظهار نظرها و خبر ها اشتباه اطلاع رسانی می شود.
درخواست کمک نشده ، خواسته شده برای صلح همکاری کند.
ترکیه نیروهای تکفیری و داعش را به منطقه آورده شما چرا پیامها را طوری اعلام می کنید که از ترکیه و آذربایجان حمایت می کنید؟