حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم اسرائیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات اسرائیل به‌رغم اعلام آتش‌بس حمله مرگبار آمریکا به یک کشتی ونزوئلایی ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران تیم‌های مصری برای یافتن جسد اسرای اسرائیل وارد غزه شدند جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم

باکو: برای مذاکرات آتش‌بس در قره‌باغ آماده‌ایم

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان ضمن طرح این ادعا که ارمنستان از روسیه درخواست کمک نظامی کرده، گفت کشورش برای برگزاری مذاکرات به منظور اعمال آتش‌بس در قره‌باغ کوهستانی آمادگی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان اعلام کرد کشورش آماده است مذاکرات درباره آتش‌بس در منطقه مورد مناقشه قره‌باغ کوهستانی را برگزار کند.

 

به گزارش «اسپوتنیک»، علی‌اف به شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» گفت: «آن‌ها [طرف ارمنستانی] باید درخواست مشارکت نظامی مستقیم از روسیه را متوقف کنند. این بیهوده است. در تمام این مدت تلاش‌های نخست‌وزیر ارمنستان این بوده که از روسیه بخواهد برای جنگ با جمهوری آذربایجان نیرو بفرستد. این بسیار خطرناک است.» او تاکید کرد با درگیر شدن طرف ثالث در رویارویی نظامی بر سر این منطقه مخالف است.

 

علی‌اف در ارتباط با خسارات وارده به ارتش جمهوری ارمنستان گفت: هواپیماهای بدون سرنشین ما در حال نابودی تانک‌ها و سایر تجهیزات نظامی ارمنستان هستند. تاکنون بیش از ۲۳۰ تانک و شش سامانه دفاع هوایی اس-۳۰۰ و صدها خودروی زرهی منهدم شده است.

 

در همین حال مقامات قره‌باغ کوهستانی از گلوله‌باران مناطق مسکونی از سوی باکو خبر داده‌اند.

 

درگیری‌ها در منطقه قره‌باغ علیرغم دو توافق آتش‌بس میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان ادامه دارد. روسیه، آمریکا و فرانسه از دو طرف خواسته‌اند بدون تعیین پیش‌شرط مذاکرات را از سر بگیرند؛ ترکیه در طرف دیگر گفته به هر شکل ممکن چه در مذاکرات و چه در درگیری از طرف آذری حمایت خواهد کرد.

 

پیشتر رئیس جمهور ارمنستان در مصاحبه‌ای روسیه را یک میانجی قابل اعتماد در زمینه حل تنش قره‌باغ برشمرد. آرمن سرکیسیان» رئیس جمهور ارمنستان در مصاحبه خود با هفته نامه مصری «الاهرام» گفت: «روسیه یک میانجی مورد اعتماد و فعال در زمینه حل منازعه قره باغ است».

 

درگیری‌های نظامی در منطقه قره‌باغ کوهستانی از ۲۷ سپتامبر (۶ مهر) آغاز شد. نیروهای جمهوری آذربایجان برای اولین بار بعد از جنگ اول قره‌باغ توانستند آنسوی مرز مشترک با ایران را تا شهرک «آغ‌بند» واقع در نزدیکی مرز ارمنستان آزاد کنند.

 

برخی منابع غیررسمی می‌گویند نیروهای جمهوری آذربایجان خود را به کریدور زمینی «لاچین» که قره‌باغ را به ارمنستان وصل می‌کند، رسانده‌اند و درگیری‌ در اطراف این راه ارتباطی به شدت ادامه دارد.

 

همزمان با پیشروی نیروهای جمهوری آذربایجان، «جیحون بایرام‌اف»، وزیر خارجه این کشور با «مایک پامپئو»، همتای آمریکایی خود در واشنگتن دیدار و گفت‌وگو کرد. قرار است دیدار مشابهی نیز بین وزرای خارجه ارمنستان و آمریکا با هدف توقف درگیری‌ها انجام شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار