ناصر ایمانی، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با راهبردمعاصر مطرح کرد:

مداخله ایران در روند انتخابات آمریکا؛ اتهام یا واقعیت؟

ایمانی: اینکه جمهوری اسلامی ایران در انتخابات آمریکا دخالت می‌کند یک ادعای واهی است، چرا که ایران نه تنها امکان چنین دخالتی را ندارد، بلکه به هیچ وجه تمایلی هم به دخالت در انتخابات در آمریکا ندارد، چرا که از نظر مردم و مسئولین ایرانی واقعاً حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه با هم تفاوتی ندارند.
ناصر ایمانی؛ کارشناس مسائل بین الملل
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۴۱۱

مداخله ایران در روند انتخابات آمریکا؛ اتهام یا واقعیت؟

 

ناصر ایمانی کارشناس و تحلیلگر مسائل بین الملل در گفتگو با راهبرد معاصر پیرامون ادعای آمریکایی ها مبنی بر دخالت ایران در پروسه انتخابات این کشور گفت: آنچه وزیر امور خارجه آمریکا و رئیس جمهور این کشور در خصوص دخالت جمهوری اسلامی ایران در انتخابات آمریکا عنوان کرده اند نشان می دهد، آمریکا نیاز به دشمن تراشی دارد که چنین اتهامی به  جمهوری اسلامی ایران می زنند. آمریکایی ها از همان اتهامی که سالهاست به نظام جمهوری اسلامی می زنند که دائما به دنبال دشمن تراشی است تا از این منظر وحدت داخلی خود را حفظ کرده و اهداف درونی و بین المللی خود را پیش ببرد، این بار برای اتهام زنی مجدد به ما و به نفع خود از این رویه استفاده کرده اند.

 

وی در این باره گفت: شکی در این زمینه وجود ندارد که  آمریکا دشمن ما و دشمن اسلام است، اما دشمن تراشی و اتهام زنی به ایران مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا ماحصل دوره آقای ترامپ است، این اتهام نه تنها به جمهوری اسلامی ایران بلکه به روسیه و چین هم زده شده و این کشورها هم به دخالت در انتخابات آمریکا متهم شده اند.

 

وی در‌خصوص دخالت ایران در انتخابات آمریکا گفت: اینکه جمهوری اسلامی ایران در انتخابات آمریکا دخالت می‌کند یک ادعای واهی است، چرا که ایران نه تنها امکان چنین دخالتی را ندارد، بلکه به هیچ وجه تمایلی هم به دخالت در انتخابات در آمریکا ندارد، چرا که از نظر مردم و مسئولین ایرانی واقعاً حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه با هم تفاوتی ندارند.

 

ایمانی در این باره توضیح داد: اگر بایدن روی کار بیایند خواهیم دید که رفتار وی هم با ترامپ بر علیه جمهوری اسلامی ایران فرقی نخواهد کرد، برخلاف اینکه عده‌ای احساس می کند روی کار آمدن بایدن برای جمهوری اسلامی بهتر خواهد شد اما اینگونه نیست این تلقی اشتباهی است که متأسفانه رایج شده است.

 

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه بیان داشت: همچنان که در زمان اوباما که توافق هسته ای با ایران امضا شد شاهد بودیم که اوباما تا پایان مدت ریاست جمهوری خود بسیاری از تحریم‌ها، نظیر تحریم های بانکی را علیه ایران بر نداشت، بنابراین رفتار حزب دموکرات و جمهوری خواهان تفاوت عمده‌ای برای ایران ندارد که تمایلی برای دخالت در انتخابات امریکا داشته باشیم، از نظر ما فرقی نمی‌کند که چه کسی روی کار بیاید. به هر حال آنچه مقامات آمریکا  از ترامپ یا وزیر امور خارجه آمریکا درباره دخالت ایران، روسیه یا چین در انتخابات آمریکا مطرح کرده اند به نوعی توهین به مردم آمریکا به شمار می رود، متأسفانه آنها متوجه نیستند که به آرای مردم خود توهین می‌کنند.

 

ناصر ایمانی در ادامه تصریح کرد: از طرف دیگر آمریکا با امکانات عظیم فنی و رسانه ای که دارد چگونه می تواند از تاثیر گذاری ایران در انتخابات  این کشور و  دخالت ایران سخن بگوید! همچنین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا چند روز پیش اعلام کرد از مقامات امنیتی و اطلاعاتی آمریکا گزارش خواسته و آنها هیچ شاهد و دلیلی درباره اینکه ایران در انتخابات آمریکا دخالت می کند ارائه نکرده‌اند،  بنابراین این موضوع یک جو تبلیغاتی است که ترامپ مسبب راه اندازی آن است تا با عنوان دشمن تراشی کند بگوید ایران دشمن وی است در حالی که فقط ما دشمن وی نیستیم، بلکه بسیاری از مردم کشورهای دیگر جهان به شدت از عملکرد  ترامپ عصبانی هستند و عملکرد ترامپ را مخالف منافع ملی خود و منافع جهان می دانند، بنابراین این موضوع متوقف به ایران نیست بلکه عملکرد دولت آمریکا به شدت ناراضی تراشی زیادی در سطح جهان را رقم زده و موجب به هم ریختگی تمامی نرم های جهانی شده منجمله  شورای امنیت سازمان ملل متحد!

 

ارسال نظر