سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

رضایی: هرکسی درآمریکا رئیس‌جمهور شود اول باید از ملت ایران عذرخواهی کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هرکسی در آمریکا بر سر کار بیاید اول باید از ملت ایران بخاطر تحریم‌های اخیر عذرخواهی کند و سپس خسارت‌های حاصل از تحریم را جبران کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (سه‌شنبه) در حاشیه «همایش بین المللی افول آمریکا، روند گذشته و تحولات آینده» در جمع خبرنگاران با تاکید براینکه در بُعد فرهنگی و اقتصادی نباید فقط نظاره‌گر افول آمریکا باشیم، اظهار داشت: عوامل بسیاری در افول آمریکا دخالت داشتند، اما مهمترین آن نبود نظریات بنیادین درست در تمدن غرب بوده است.

 

وی عنوان کرد: وقتی شمشیر آزادی گلوی خود آمریکایی‌ها را می‌برد باعث می‌شود ببینیم بنیاد‌های افول غرب نزدیک است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با تاثیر فشار‌های آمریکا بر ایران در نزدیک شدن آن به افول بیان کرد: فشار‌های آمریکا علیه ایران جدید نیست. آن‌ها در ادامه اعتقاد غربی‌ها که جهان اسلام نباید پیشرفت کند، هم قبل و هم بعد از انقلاب مانع پیشرفت ما بوده‌اند. تا امروز آمریکایی‌ها به صورت کامل جلوی پیشرفت ما را گرفتند.

 

رضایی در رابطه با تاثیر پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا و حل شدن مشکلات تحریم به واسطه آن، گفت: تجربه اوباما نشان داد در اوج دوره اوباما جنبش وال استریت شکل گرفت و حتی سندرز و دیگران سعی کردند نوآوری‌هایی داشته باشند، اما نتوانستند خود را نشان دهند. آینده آمریکا بعد از انتخابات بحران‌های جدی را خواهد داشت.

 

وی در پایان در رابطه با پیش‌بینی خود از انتخابات آمریکا، گفت: هرکسی در آمریکا بر سر کار بیاید اول باید از ملت ایران بخاطر تحریم‌های اخیر عذرخواهی کند و سپس خسارت‌های حاصل از تحریم را جبران کند.
منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار