برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

تدوین تحول گرایانه برنامه هفتم توسعه

تدوین تحول گرایانه برنامه هفتم توسعه دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:برنامه هفتم توسعه اولین برنامه‌ای است که در گام دوم انقلاب تدوین می‌شود که موجب تحولات دیگر می‌شود، لذا می‌توان گفت مهم‌ترین برنامه تاریخ انقلاب اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ظهر سه شنبه محسن رضایی در دیدار با مدیر حوزه‌های علمیه پیرامون برنامه هفتم توسعه کشور و آمادگی مجمع تشخیص مصلحت نظام در شنیدن نظریات حوزه در باب فرهنگ و اقتصاد با وی گفت و گو کرد.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برنامه هفتم توسعه اولین برنامه‌ای است که در گام دوم انقلاب تدوین می‌شود که موجب تحولات دیگر می‌شود، لذا می‌توان گفت مهم‌ترین برنامه تاریخ انقلاب اسلامی است و در آستانه تدوین این برنامه آماده شنیدن نظریات و برنامه‌های حوزه در باب فرهنگ و اقتصاد هستیم چرا که معتقدیم حوزه و روحانیت رکن اساسی کشور و جامعه است.

 

وی خاطرنشان ساخت: ما از همه نخبگان دعوت کردیم و موضوع برنامه هفتم توسعه را برای آنان توضیح داده‌ایم و از آنان برنامه و ایده خواسته‌ایم و در این میان بهترین فرصت است که حوزه نظریات و برنامه‌های خود را در عرصه‌های مختلف فرهنگ، اقتصاد و سایر عرصه‌ها را ارائه دهد و مشخص کند که حوزه در این تحولات کشور چه نقشی می‌تواند ایفا کند.

 

مهر

کلمات کلیدی: محسن رضایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار