پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

جهانگیری: تامین امنیت غذایی از اولویت‌های اساسی کشور است

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت ایجاد طرح‌های بزرگ و تولید نهاده‌های کشاورزی در داخل تاکید کرد و گفت: تامین امنیت غذایی و بی‌نیازی کشور از واردات محصولات و نهاده‌های بخش کشاورزی از اولویت‌های اساسی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  اسحاق جهانگیری روز سه‌شنبه در پنجمین جلسه کارگروه «رفع موانع جهش تولید» با موضوع چالش‌های تولید در بخش کشاورزی که به ریاست وی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تولیدات بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی، سیاست‌ها و جهت‌گیری کلی کشور را در جهت ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی و تولید نهاده‌های کشاورزی در داخل کشور ارزیابی کرد و گفت: باید تلاش کنیم با فراهم کردن تسهیلات مورد نیاز بخش کشاورزی مانع از واردات محصولات و عوامل بخش تولید کشاورزی نظیر سموم آفت‌کش و کود‌های شیمیایی و سایر عوامل وارداتی تولید در بخش کشاورزی شویم.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به میزان اشتغال‌زایی و نقش بخش کشاورزی در تولید ناخالص ملی، گفت: بخش کشاورزی باید بدون اتکا به یارانه‌ها به بخشی اقتصادی تبدیل شود و بتواند با ارتقای بهره‌وری و عبور از وضعیت سنتی کنونی و با استفاده از روش‌های مدرن علاوه بر افزایش تولید و تامین نیاز‌های داخلی، تولیدات این بخش به صادرات منجر شود.

 

جهانگیری با تاکید بر اینکه اعضای کارگروه رفع موانع جهش تولید که از هر سه قوه کشور حضور دارند، با جهت‌گیری کلی ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی و نیز ایجاد شهرک‌های تخصصی نهاده‌ها و عوامل تولید وارداتی کشاورزی موافق هستند، افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید با ایجاد پنجره واحد و انجام پیگیری‌های موثر و اخذ مجوز‌های لازم، زمینه تسریع در ایجاد زیرساخت‌ها و نیز استفاده از ظرفیت‌های موجود کشور به ویژه بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش بنیان اقدامات لازم در این خصوص را انجام دهد.

 

وی با اشاره به اجرای طرح‌های بزرگ آب و خاک در استان‌های غربی کشور و نیز تقاضای برخی کشور‌های بزرگ برای واردات محصولات کشاورزی از ایران، گفت: می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح برای تامین مالی و نیز اجرای طرح‌های کشاورزی نمونه علاوه بر افزایش بهره‌وری، صادرات قابل توجهی از محصولات کشاورزی را نیز انجام داد و تکمیل زنجیره تولید نیز می‌تواند میزان اشتغال زایی در بخش کشاورزی را افزایش دهد.

 

در این جلسه که وزیران جهاد کشاورزی و امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضو کارگروه حضور داشتند، علاوه بر ارائه گزارشی در خصوص مصوبات جلسه گذشته و حل چالش‌های ریالی و ارزی حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت در شورای پول و اعتبار، گزارشی از سوی معاون وزارت جهاد کشاورزی در خصوص موانع تولید در این بخش در دو حکم پیشنهادی ایجاد شهرک‌های تخصصی نهاده‌ها و عوامل تولید وارداتی کشاورزی و نیز ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی ارائه شد که پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید این وزارتخانه با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و سایر دستگاه‌های ذی ربط در خصوص نحوه ایجاد طرح‌های بزرگ کشاورزی و الزامات ایجاد واحد‌های بزرگ کشاورزی از جمله نحوه تامین مالی طرح‌ها و نیز موضوع مالکیت این واحد‌ها مورد بررسی بیشتر قرار دهد و نتیجه را در جلسات آتی کارگروه موانع جهش تولید برای تصمیم گیری نهایی ارایه نماید.

 

همچنین اعضا با تاکید بر لزوم کاهش وابستگی کشور به عوامل تولید وارداتی کشاورزی نظیر سموم، کود‌های شیمیایی، واکسن‌ها و سایر نهاده‌های کشاورزی با ایجاد شهرک‌های تخصصی به منظور تولید نهاده‌های مورد نیاز بخش کشاورزی کشور موافقت کردند.

ارسال نظر
آخرین اخبار