گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ظریف: با مردم خود هیچ چیز محرمانه ای نداریم/ تدوین طرح ایران برای حل دائمی مناقشه قره باغ

ظریف: با مردم خود هیچ چیز محرمانه ای نداریم/ تدوین طرح ایران برای حل دائمی مناقشه قره باغ وزیر امور خارجه گفت: در مورد برجام سوال شد که چه میزان مردم در جریان جزییات برجام هستند، آنچه ما گفتیم ثابت شد و حرف امریکا توسط 13 عضو شورای امنیت رد شد و با مردم خود هیچ چیز محرمانه ای نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمدجواد ظریف»، وزیر امور خارجه، در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دیپلماسی اقتصادی از موضوعاتی است که در جلسه پیرامون آن، بحث شد. بحثی صورت گرفت تا به معیشت مردم کمک کنیم و همچنین به صادرات کالاهای خدمات فنی و مهندسی و کالاهای ایرانی در سال «جهش تولید» کمک شود. در شرایط کرونا در مورد بسته شدن مرزها، بحث های خوبی صورت گرفت. برخی از این مباحث در صحن علنی، مطرح می شود.

او افزود: موضوع حق ابه جمهوری اسلامی از آب هیرمند در جلسه مورد گفت و گو قرار گرفت. تلاش هایی که با دولت افغانستان داریم مخصوصا تلاشی که در  قرارداد جامع روابط شکل می گیرد و در کمیسیاری آبی دو کشور را، به نمایندگان توضیح دادیم. در این زمینه برای انها توضیح دادیم و تاکید ما استفاده مردم خوب سیستان و بلوچستان از این منابع است. در مورد برجام سوال شد که چه میزان مردم در جریان جزییات برجام هستند، آنچه ما گفتیم ثابت شد و حرف امریکا توسط 13 عضو شورای امنیت رد شد و با مردم خود هیچ چیز محرمانه ای نداریم و متاسفانه دیگران، موضوع را خلاف واقع به مردم خود تبیین کردند.

ظریف با اشاره به موضوع قره باغ اظهار کرد: هم اکنون معاون سیاسی وزارت خارجه در آذربایجان شرقی هست و از سد خداآفرین بازدید می‌کند و بعد از آن به باکو، مسکو و ایروان خواهد رفت. جمهوری اسلامی طرحی را با تصویب مقامات عالی کشور برای حل دائمی مناقشه قره‌باغ تدوین کرده که امروز و فردا این طرح مطرح خواهد شد و بعد هم در مسکو و ایروان آن را پیگیری خواهیم کرد.

 ظریف احترام به تمامیت ارضی آذربایجان و حل و فصل مناقشه از طریق صلح آمیز و تغییر ناپذیری مرزهای بین‌المللی را از اصول دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران ذکر کرد و گفت: یک نگرانی هم وجود دارد و آن حضور تروریست‌های تکفیری  و احتمالاً تروریست‌های دیگر در منطقه است که در این زمینه هم ما با شفافیت گفتیم که این کار برای جمهوری اسلامی غیرقابل تحمل است.

برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار