اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

مفتی اعظم چچن:ذات تروریسم در ماکرون و همنوعانش آشکار می‌شود

مفتی اعظم چچن:ذات تروریسم در ماکرون و همنوعانش آشکار می‌شود مفتی اعظم چچن، رئیس جمهور فرانسه را تروریست نخست جهان خواند و گفت، ذات تروریسم در رئیس جمهور فرانسه و همنوعانش آشکار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر  در ادامه واکنش‌ها به رویکرد اسلام ستیزانه دولت فرانسه به ویژه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور این کشور، مفتی اعظم چچن و رهبر این منطقه، رئیس جمهورفرانسه را «تروریست شماره یک جهان» خواندند.

 به نوشته روزنامه «مسکو تایمز» «صلاح مژییف» مفتی اعظم چچن روز دوشنبه گفت: «ماکرون، تو تروریست اول جهان هستی. با اهانت به پیامبر اسلام تو به همه پیامبران و مذاهب توهین کردی.»

مفتی اعظم چچن در ادامه گفت: «ماکرون، تمام ذات تروریسم و افراط گرایی واقعی که بر ارزشهای شبه غربی چند لیبرالیسمی پرورش یافته، در شما و هم نوعان شما آشکار می‌شود.»

«رمضان قدیراف» رهبر جمهوری چچن نیز با انتقاد از مواضع ضد اسلامی امانوئل کاکرون  گفت: «اگر شما [قاتل] را تروریست می‌خوانید ، پس شما 100 برابر بدتر هستید، زیرا تروریسم را القا می کنید. شما می‌توانید با خیال راحت خود را رهبر و طراح تروریسم در کشور خود بدانید.»

از انتشار کاریکاتوری موهن در یک نشریه فرانسوی در دو هفته گذشته خشم جوامع اسلامی را برانگیخته است . این خشم با سخنان «امانوئل ماکرون» در چهارشنبه هفته گذشته که به حمایت از این اقدام به بهانه آزادی عقیده پرداخته بود، دو چندان شده و مقامات بسیاری از کشورها از جمله اردوغان و عمران خان، موضع رئیس‌جمهور فرانسه را محکوم کرده‌اند.

ماکرون در حالی توهین به ساحت پیامبر اعظم -ص- را آزادی بیان دانسته که دولت این کشور انتقادهای تند رجب طیب اردوغان به ماکرون را توهین قلمداد کرد نه آزادی بیان و سفیرش در آنکارا را فراخواند. این رفتار دوگانه حکایت از واهی بودن ادعای حمایت از آزادی بیان در فرانسه است. 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز گذشته در پی استمرار لجوجانه اقدامات اهانت آمیز به ساحت پیامبر رحمت (ص) در فرانسه که در کمال تاسف در مواردی با حمایت برخی مقامات رسمی نیز همراه بوده است، هرگونه اهانت و بی احترامی به پیامبران الهی خصوصا خاتم آنها رسول مکرم اسلام را به شدت محکوم کرد.

ده‌ها هزار نفر از مردم بنگلادش نیز روز سه شنبه در اعتراض به هتک حرمت فرانسوی‌ها به ساحت مقدس دین اسلام و پیامبر عظیم‌الشأن(ص) در خیابان‌های داکا پایتخت این کشور تظاهرات کردند. 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار