موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

نتانیاهو آینده رژیم صهیونیستی را به خطر می‌اندازد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه نتانیاهو آینده این رژیم را به خطر می‌اندازد از امکان تشکیل دولت جایگزین به جای برگزاری انتخابات مجدد، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنی‌گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس حزب «آبی سفید» در فلسطین اشغالی، امروز (چهارشنبه - ۲۸ اکتبر) در حمله‌ای بی‌سابقه به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از امکان تشکیل دولت جایگزین با مخالفان خبر داد.

 

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، وی افزود: دولت بدون بودجه بدتر از انتخابات است. نتانیاهو آینده اسرائیل را به خطر می‌اندازند.

 

پایگاه خبری «دنیا الوطن» به نقل از رسانه‌های صهیونیستی نوشت که گانتز می‌گوید: «عدم تصویب بودجه سال ۲۰۲۱، یک جنایت در حق اسرائیل است. ما بعید نمی‌دانیم که برای پرهیز از انتخابات، دولتی جایگزین با معارضان تشکیل شود. حتی اگر این امر به نخست‌وزیری «موشه یعلون» منجر شود.»

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که در انتخابات گذشته برای تشکیل کابینه مجبور شد، با نتانیاهو کابینه چرخشی تشکیل دهد، چند هفته پیش نیز گفت که با نخست‌وزیری هیچ کسی جز نتانیاهو مخالف نیست و این اسرائیلی‌ها هستند که باید در این باره تصمیم بگیرند.

 

وی هشدار داد که اگر بحران بودجه در این رژیم تا پایان ماه اکتبر (ماه جاری) حل نشود، «گام‌های پارلمانی» لازم را برای تعجیل در برگزاری انتخابات پارلمانی خواهد برداشت.

 

گانتز گفت: «نتانیاهو مانند انسان‌ها رفتار نمی‌کند و چه بسا حزب متبوع او به نفع انحلال کنست (پارلمان رژیم اسرائیل) رأی دهد».

 

رقیب نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در چهار دور انتخابات گذشته همچنین حمایت از «نفتالی بنت»، رئیس راست‌گرایان در این رژیم برای رسیدن به منصب نخست‌وزیری در انتخابات آینده را بعید ندانست.

 

به دنبال ناکارآمدی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در زمینه مقابله با کرونا و فسادهای مالی او و خانواده‌اش، شهر تل‌آویو هفته‌ها شاهد برگزاری تظاهرات علیه نتانیاهو است و مخالفان، خواهان کناره‌گیری او از قدرت و محاکمه او هستند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار