زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری

سفیر ایران در لبنان در دیدار با رئیس پارلمان این کشور، درباره تحولات لبنان و منطقه رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «سید محمد جلال فیروزنیا» سفیر ایران در لبنان امروز (شنبه) با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان دیدار کرد.

بر اساس گزارش وب‌سایت «النشره» ، در این دیدار وضعیت عمومی در لبنان و منطقه و روابط دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لبنان این روزها با بحران اقتصادی بویژه مشکل تامین سوخت روبروست و همه نگاه‌ها منتظر تشکیل دولت جدید در این کشور است.

سفارت ایران اخیرا در واکنش به این اظهارات سفیر آمریکا در توییتر، برای دادن سوخت به لبنان اعلام آمادگی کرد و نوشت: ورود نفتکش‌های ایرانی به بیروت نیازمند تفاهم با سفیر آمریکا نیست. وی نباید در امور برادرانه میان دو کشور و ملت ایران و لبنان دخالت کند.

دولت «حسان دیاب» در پی انفجار مهیب بندر بیروت استعفا کرد؛ «مصطفی ادیب» که در دهم شهریور مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شده بود نیز پنجم مهرماه انصراف خود را از این موضوع اعلام کرد و عقب کشید. اکنون «سعد الحریری» مأمور به تشکیل کابینه جدید شده اما پیشرفتی در این روند دیده نمی‌شود.

پیش‌تر رسانه‌‌های مختلف لبنانی از مداخله آمریکا بویژه سفیر این کشور در لبنان دوروتی شیا در روند تشکیل دولت لبنان گفته بودند و نوشته بودند که واشنگتن مخالف حضور نمایندگان حزب‌الله در دولت لبنان است.

کلمات کلیدی: لبنان نبیه بری
مطالب مرتبط
ارسال نظر