بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد

نبیه بری: اسرائیل قصد دارد لبنان را به سمت عادی سازی روابط بکشاند

نبیه بری: اسرائیل قصد دارد لبنان را به سمت عادی سازی روابط بکشاند رئیس پارلمان لبنان روز یکشنبه گفت: «اسرائیل قصد دارد لبنان را به مذاکرات سیاسی با هدف عادی سازی روابط بین ۲ طرف بکشاند».
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در گفت‌وگویی با روزنامه الشرق الاوسط توضیح داد که «لبنان توافقنامه‌ای دارد که از حمایت بین‌المللی و عربی و همچنین تایید سازمان ملل برخوردار است و آن را اجرا می‌کند و به جزئیات آن پایبند است».

وی ادامه داد: ارتش لبنان اکنون آماده است استقرار خود را در جنوب رودخانه لیطانی تکمیل کند، اما مشکل در خودداری اسرائیل از عقب‌نشینی از تعدادی از نقاط است که مانع از استقرار آن در مرز‌های بین‌المللی شده است.

رئیس پارلمان لبنان تاکید کرد که حزب‌الله به این توافق پایبند است، مانع اجرای آن نشده، از جنوب رودخانه لیطانی عقب‌نشینی کرده و با وجود تجاوزات مداوم اسرائیل و حملات مستمر به شهر‌های جنوبی، در ۶ ماه گذشته حتی یک گلوله شلیک نکرده است.

او اشاره کرد توافقی که آمریکا متعهد به اجرای آن شد، خروج اسرائیل، استقرار ارتش و آزادی اسرای لبنانی در نزد این رژیم را مشخص می‌کند، اما اسرائیل از عقب‌نشینی امتناع ورزیده و به حملات خود ادامه می‌دهد.

بری ادامه داد: حزب‌الله از پاسخگویی به نقض آتش‌بس توسط اسرائیل خودداری می‌کند، سیاست خویشتنداری را دنبال می‌نماید و برای اجرای توافقنامه تحکیم آتش‌بس پشت سر دولت لبنان است.

این در حالی است که اخیرا «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر و «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور دادند تا به بهانه موشک‌هایی که از لبنان به سمت اسرائیل شلیک شد، موج دوم حملات را علیه به اصطلاح اهداف حزب‌الله در لبنان انجام دهند. /ایسنا

کلمات کلیدی: نبیه بری لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار