حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

انتقاد ترامپ از آزادی رسانه در آمریکا/ رسانه های آمریکا فاسدند

رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر، رسانه‌های کشورش را «فاسد» خواند و از نبود آزادی رسانه در این کشور انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر، رسانه‌های کشورش را «فاسد» خواند و از نبود آزادی رسانه در این کشور انتقاد کرد.

ترامپ در این پیام نوشت: «آمریکا آزادی رسانه ندارد، ما سرکوب روایت‌ها یا فقط اخبار جعلی داریم. طی دو هفته گذشته چیزهای زیادی در مورد اینکه چقدر رسانه‌‌هایمان فاسد هستند و اکنون درباره غول‌های فناوری که شاید حتی بدترند، معلوم شده است. بخش ۲۳۰ [قانون اینترنت] را لغو کنید!».

بخش ۲۳۰، قسمتی از قانون استفاده از اینترنت در آمریکاست که ایمنی در برابر محتوا‌های شخص ثالث برای ناشران وب‌سایت‌ها را فراهم می‌آورد.

رسانه اجتماعی توئیتر بار‌ها پیام‌های ترامپ را که به گفته خود مصداق اطلاعات گمراه‌کننده بوده‌اند، علامت‌دار کرده است.

این رسانه اجتماعی دو هفته گذشته با اعلام اینکه پیام ستاد تبلیغات انتخاباتی ترامپ که در آن جو بایدن «دروغگو» خوانده شده و همچنین انتشار ویدئویی درباره کسب و کار «هانتر بایدن»، پسر وی در اوکراین، نقض سیاست‌های این رسانه محسوب می‌شود، حساب کاربری تیم ترامپ را تعلیق کرد.

ترامپ همچنین طی سخنرانی‌ها و پیام‌های مجازی خود، مخصوصاً در ماه‌ها و روز‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری، بار‌ها رسانه‌های کشورش را به انتشار اخبار جعلی متهم کرده است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار