غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

واکنش رژیم صهیونیستی به اهانت فرانسه به پیامبر (ص)

پس از آنکه رئیس جمهور ترکیه در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبر (ص) خواستار تحریم کالاهای فرانسوی شد، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در برابر این فراخوان در کنار فرانسه خواهد ایستاد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای که بیانگر تأیید و توجیه این رژیم برای ادامه اهانت‌ها به پیامبر اکرم (ص) بود، اعلام کرد که در برابر فراخوان «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه مبنی بر تحریم کالاهای فرانسوی در کنار فرانسه خواهد ایستاد.

 

به گزارش پایگاه خبری «قدس»،‌ در بیانیه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی آمده است که تل‌آویو مقایسه آنچه سیاست‌های فرانسه ضد افراطی‌گری اسلامی در فرانسه خوانده شده، با سیاست نازی‌ها علیه یهودیان پیش از جنگ جهانی دوم را رد می‌کند.

 

سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه گفت که تل‌آویو بر این باور است که تحریم کالاهای فرانسوی به‌مثابه سوء‌استفاده سیاسی افراط‌گرایانه از مسئله آزادی بیان است.

 

او همچنین گفت که فراخوان‌هایی از این قبیل همچون دعوت به تحریم «اسرائیل»، باعث افزایش تنفر می‌شود.

 

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است.

 

در پی این اقدام، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرده بود.

 

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز در سخنانی از اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرده بود که این مسئله با خشم جوامع اسلامی مواجه شد.

 

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز پس بالاگرفتن اهانت‌ها به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)‌ خواستار تحریم کالاهای فرانسوی شد./ فارس

ارسال نظر