نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  هوا از روز جمعه سرد و بارانی می‌شود / جزییات تغییرات جوی در استان‌ها  واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون

سخنگوی وزارت بهداشت: دستگاه های دولتی و نهادهای حاکمیتی در کشور با آرایش جنگی وارد نبرد با کرونا شوند

سخنگوی وزارت بهداشت:  دستگاه های دولتی و نهادهای حاکمیتی در کشور با آرایش جنگی وارد نبرد با کرونا شوند سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند اصل اولویت در تصمیم گیری ها باید سلامت مردم باشد و بر همین اساس امیدواریم با اتخاذ تصمیم های قاطع حاکمیتی، همکاری جدی تر دستگاه های اجرایی و همراهی مسئولانه تر مردم کشورمان در عمل به توصیه های بهداشتی شاهد توقف شیوع گسترده بیماری در کشور باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر سیما سادات لاری، گفت: شرایط سخت و طاقت فرسای بیماری کووید-۱۹ در کشورمان، به گونه ای اقتضا می کند که کلیه دستگاه های دولتی و نهادهای حاکمیتی در کشور، به یک آرایش کاملا جنگی و با حداکثر توان وارد میدان نبرد با این ویروس شوند.

وی افزود: مسلما در شرایط فعلی کشور، احتمال تعارض جنبه های سلامت با مسائل اقتصادی و... وجود دارد، اما همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند اصل اولویت در تصمیم گیری ها باید سلامت مردم باشد. امیدواریم با اتخاذ تصمیمات قاطع حاکمیتی، همکاری جدی تر دستگاه های اجرایی و همراهی مسئولانه تر مردم کشورمان در عمل به توصیه های بهداشتی شاهد توقف شیوع گسترده بیماری در کشور باشیم.

لاری تاکید کرد: مطمئنا همکاران ما در نظام سلامت کشور، به عنوان سربازان خط مقدم این نبرد سهمگین علی رغم سختی های فراوانی که متحمل شده اند، در این مسیر ناهموار تا زمان برچیده شدن این مهمان ناخوانده از مرزهای این مرزو بوم در کنار مردم خواهند بود.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار