لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

فرستاده آمریکا در خاورمیانه: طرح الحاق بخشی از چشم انداز ترامپ است/ اسرائیل به اجرای طرح تاکید دارد

فرستاده آمریکا در خاورمیانه با اشاره به حمایت این کشور از طرح اشغال کرانه باختری، تأکید کرد که این طرح اجرایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر «آوی پرکویچ» فرستاده آمریکا در خاورمیانه و مشاور «جرد کوشنر» داماد و مشاور رئیس جمهور آمریکا خبر داد که طرح اشغال کرانه باختری فلسطین، همچنان به قوت خود باقی است.

رژیم صهیونیستی بارها اعلام کرده است که قصد دارد بیش از سی درصد از مساحت کرانه باختری را به اشغال خود درآورد؛ اقدامی که فعلا متوقف شده است، ولی صهیونیست‌ها بر اجرای آن تأکید دارند.

پرکویچ امروز پنجشنبه در گفت‌وگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفت که «فرصت مهمی برای عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و امارات به دست آوردیم... این لحظه مهمی برای آمریکا بود».

وی درباره طرح اشغال کرانه باختری نیز تأکید کرد: «طرح الحاق، اقدامی است که بعدا می‌توان آن را اجرا کرد. بر سر این طرح، اختلافی نداریم؛ زیرا بخشی از چشم‌انداز رئیس جمهور دونالد ترامپ است و ما نیز از آن حمایت می‌کنیم».

به گزارش روزنامه العربی الجدید، این مسئول آمریکایی درباره فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات نیز گفت که فروش این جنگنده‌ها به ابوظبی، «بخشی از توافق عادی‌سازی آن با اسرائیل نبوده است».

پرکویچ تصریح کرد، امارات از چند سال پیش برای خرید این جنگنده‌ها درخواست داده بود، ولی این اقدام، «به هیچ عنوان تهدیدی برای امنیت اسرائیل نخواهد بود».

وی درباره عادی‌سازی‌های بعدی با صهیونیست‌ها نیز تأکید کرد، برخی از کشورهای عربی «اشتیاق زیادی» به این مسئله دارند و «وتوی فلسطین» نیز دیگر مؤثر نیست.

این مسئول آمریکایی خبر داد که پس از اعلام توافق امارات و رژیم صهیونیستی، مسئولان بحرینی با وی تماس گرفتند و به او گفتند که برایشان اهمیت دارد بحرین کشور بعدی باشد که با این رژیم توافق می‌کند.

امارات، بحرین تا کنون روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کرده‌اند و سودان نیز کشور بعدی است که قرار است دست به این توافق بزند. این توافق، خشم ملت و گروههای فلسطینی را به همراه داشت و از آن، تحت عنوان «خنجر از پشت» یاد کردند 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار