جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

وال‌استریت ژورنال: سازش سودان و اسرائیل باعث افزایش اختلافات در خارطوم شده است

وال‌استریت ژورنال: سازش سودان و اسرائیل باعث افزایش اختلافات در خارطوم شده است یک روزنامه آمریکایی نوشت که توافق سودان و رژیم صهیونیستی بر سر عادی‌سازی سبب اختلاف در بین طبقه حاکم و احزاب سیاسی با دولت انتقالی سودان شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» در گزارشی نوشت که توافق سودان و رژیم صهیونیستی بر سر عادی‌سازی روابط بین خود باعث دودستگی در داخل دولت ائتلافی شکننده شده است.

«نیکولاس باریو»، نویسنده این گزارش نوشت که شکاف و اختلاف بین ائتلاف حاکم در سودان یعنی است که اجرای عناصر اصلی در توافق مذکور را به تأخیر خواهد انداخت و می‌تواند باعث بی‌ثباتی کشوری شود که ده‌هاست که همچنان از جنگ رنج می‌برد و درگیر آن است.

بر اساس این یادداشت، توافق بین خارطوم و تل آویو که از سوی دولت دونالد ترامپ اعلام شد، «پیروزی سیاسی» برای این دولت قبل از انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به شما می‌رود.

اما واکنش‌ها به این توافق و سازش و برداشت‌ها از آن در سودان به گونه‌ای دیگر بود؛ در پایتخت سودان دولت نیروهای پلیس را برای سرکوب معترضان بعد از اعلام این توافق گسیل داشت و سه حزب سودان که در برکناری «عمر البشیر»، رئیس جمهور سابق این کشور نقش داشته تهدید کردند که احتمال دارد حمایت خود از دولت انتقالی که متشکل از ارتش و گروه‌های جامعه مدنی و احزاب سیاسی است، متوقف کند.

رهبران این سه حزب گفته‌اند که از مذاکراتی که بین اسرائیلی‌ها، آمریکایی‌ها و رئیس شورای نظامی به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان صورت گرفته، مشارکت داده نشده‌اند و «صادق المهدی»، رئیس حزب أمت سودان نیز گفت: «عادی‌سازی [روابط با اسرائیل] خطراتی بر وضعیت شکننده سودان در دوره دولت انتقالی در پی خواهد کرد».

القدس العربی  به نقل از وال‌استریت ژورنال با استناد به گفته تحلیلگران نوشت که بسیاری از سودانی‌ها که با «مخالفت با اسرائیل و حمایت از آرمان فلسطین» بزرگ شده‌اند؛ برای همین آن‌ها مخالف عادی‌سازی روابط با تل آویو هستند.

این روزنامه آمریکایی به نظر‌سنجی‌ مرکز عربی تحقیقات سیاسی دوحه قطر در این باره استناد کرده است که بر اساس آن، تنها ۱۳ درصد سودانی‌ها از توافق عادی‌سازی روابط بین کشورشان با رژیم اشغالگر قدس حمایت کرده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار