هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۹ آبان ۹۹/استان‌های در وضعیت قرمز و هشدار

دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۹ آبان ۹۹ را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 30
کد خبر: ۶۴۸۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۹ آبان ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. بالابودن آمار کرونا در کشور نشان می‌دهد که هنوز عده‌ای پروتکل‌های بهداشتی را به درستی رعایت نمی‌کنند و همین سبب بالا رفتن آمار ابتلا به کرونا در ایران می‌شود به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته با فوت ۳۶۵ بیمار دیگر مبتلا به کرونا ، شمار جانباختگان بیماری کووید۱۹ در کشور به ۳۴ هزار و ۴۷۸ نفر رسید. آخرین آمار کرونا در جمعه ۹ آبان ۹۹ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۳۶۵ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید۱۹ در کشور به ۳۴ هزار و ۴۷۸ نفر رسید و ۳۱ استان همچنان در وضعیت قرمز، هشدار یا زرد کرونا هستند.


مجموع بیماران کرونایی در کشور تا امروز 9 آبان 99

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۹ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که دو هزار و ۷۵۴ نفر از آن‌ها بستری هستند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۰۴ هزار و ۹۵۲ نفر رسید.

 

وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۴ هزار و ۴۷۸ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون ۴۷۷ هزار و ۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

 

لاری گفت: ۵۱۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون چهار میلیون و ۸۹۲ هزار و ۷۰۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه 9 آبان ۹۹/  ۳۱ استان همچنان در وضعیت قرمز، هشدار

 

وضعیت کرونایی شهرهای کشور امروز 9 ابان 99

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن شهنمازی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
0
0
خوب چرا 4 را رسولی زاهیدان رو تهطیل کردی اوره... ولی بقیه شو تهطیل نکردی؟؟؟ هاااا؟؟؟
هلاسسسس. هان نکه ندرم.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار