کف سقوط بورس کجاست؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

کف سقوط بورس کجاست؟

دامنه کاهش‌های پی در پی شاخص کل بورس به هفته جاری نیز کشیده شد و بازار سرمایه در آخرین روز کاری، بعد از مدت‌ها به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد عقبگرد کرد، اتفاقی که برای بسیاری از تحلیلگران قابل پیش‌بینی نبود و بسیاری از کارشناسان هم در مورد اینکه این کاهش تا کجا ادامه پیدا خواهد کرد هیچ تحلیلی ندارند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 30
کد خبر: ۶۴۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  با وجود همه تصمیمات سازمان بورس برای برگرداندن تعادل به بازار سرمایه، حمایت های مجلس و اقدامات دولت، قیمت دلار و گزارش های شش ماهه چشمگیر شرکت‌ها، بازار سرمایه همچنان بر مدار نزول در حرکت است. حرکتی که در هفته جاری شیبی تند و چشمگیر داشت.

 

شاخص کل بورس در روز شنبه با ۳۸ هزار و ۳۰۵ واحد کاهش، رقم یک میلیون و ۲۷۴ هزار واحد را ثبت کرد. در روز دوشنبه شاخص کل ۳۷ هزار و ۴۷۰ واحد کاهش یافت و در رقم یک میلیون و ۳۳۶ هزار واحد ایستاد. روز سه شنبه و چهارشنبه نیز به ترتیب با ۳۴ هزار و ۸۴۸ واحد کاهش و ۱۳ هزار و ۸۳۵ واحد کاهش، در رقم های یک میلیون و ۳۰۱ هزار و یک میلیون و ۲۸۸ هزار واحد ایستاد.

 

کارشناسان دلایل مختلفی را برای سقوط بورس برشمردند؛ از جمله تاثیر شایعات افزایش نرخ سپرده های بانکی، قیمت گذاری دستوری در بورس کالا، انتخابات آمریکا، رفتار هیجانی تازه واردها، از بین رفتن اعتماد مردم و ... البته درحالی که برخی هیچ پیش بینی درمورد اینکه کف سقوط شاخص کجا است ندارند، برخی دیگر بر این باورند که بورس دوباره محلی برای جمع آوری سرمایه های سرگردان می‌شود.

 

به طور کلی وضعیت بازارهای موازی، قیمت دلار، سودآوری شرکت ها و... شرایط را برای صعود بازار سرمایه فراهم کرده است اما به نظر می رسد آنچه در این بازار از میان رفته، اعتماد مردم به این بازار است که وقتی هیجان جدیدالورودها در کنار آن قرار می گیرد، به سقوط هرچه بیشتر بورس دامن می‌زند.

کلمات کلیدی: بورس سرمایه
مطالب مرتبط
ارسال نظر