سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

برلین به دنبال یک توافق چند‌جانبه‌ جدید با آمریکا خواهد بود

وزیر امور خارجه آلمان گفته بعد از انتخابات آمریکا، برلین به دنبال یک توافق جدید با ایالات متحده خواهد بود که در این توافق چندجانبه‌گرایی ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «هایکو ماس»، وزیر امور خارجه آلمان در مصاحبه‌ای با یک روزنامه آلمانی درباره روابط کشورش با آمریکا بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور به بحث پرداخت.

 

به نوشته خبر‌گزاری آلمان «دویچه وله»، ماس در این خصوص گفت: «ما بلافاصله پس از انتخابات [آمریکا] با پیشنهاد‌هایی به واشنگتن نزدیک خواهیم شد و یک توافق جدید فراآتلانتیک را پیشنهاد خواهیم داد.»

 

وی در ادامه صحبت‌های خود گفت در روابط فراآتلانتیک، چند‌جانبه‌گرایی لازم و ضروری است نه ملی‌گرایی.

 

وزیر امور خارجه آلمان در گوشه‌ای از صحبت‌های خود همچنین تلویحاً از جو بایدن، نامزد دموکرات انتخابات آمریکا حمایت کرد و گفت: «جو بایدن، طبق سنت همکاری چند‌جانبه را به عنوان قدرت آمریکا می‌داند.»

 

ماس افزود: «ما مجبور بوده‌ایم به حرف‌های ترامپ در توصیف چین و روسیه به عنوان بزرگترین دشمنان آمریکا گوش بدهیم. این [حرف‌ها] باید تمام شوند.»

 

وی همچنین گفت: «اگر ما از پس مسائل بزرگ در کنار یکدیگر بر نیاییم، آینده جهان ناخوشایند به نظر خواهد رسید.»

 

این دیپلمات ارشد آلمان همچنین در خصوص نتیجه انتخابات آمریکا گفت این انتخابات تصمیم برلین نیست، بلکه یک انتخابات مردمی در آمریکاست و برلین با نتیجه آن کنار خواهد آمد.

 

در حالی که تنها دو روز مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا برخی از نزدیک‌ترین مشاوران ترامپ روز گذشته گفته‌اند تنها فردی که در کاخ سفید بر این گمان است که ترامپ می‌تواند پیروز شود، خود شخص ترامپ است.

 

جدیدترین نظرسنجی‌ نیز حاکی از آن است که رقیب وی، بایدن با اختلاف هشت درصد همچنان پیشتاز است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار