عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

برجام موضوع گفت‌و‌گوی گروسی و وزیر خارجه آلمان

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر خارجه آلمان بر سر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام ) گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر رافائل گروسی روز دوشنبه با اعلام رایزنی ‌های تازه خود با هایکو ماس از جمله در خصوص برجام اظهار داشت که آژانس بر ادامه روند دیپلماتیک برای حفظ برجام تاکید می کند.
گروسی در صفحه توییتری خود، ملاقاتش با هایکو ماس را عالی توصیف و تاکید کرد که در این نشست در خصوص مسائل مهمی از جمله بحران کرونا و توافق هسته ای ایران رایزنی کرده است.
وی همچنین آلمان را یکی از اصلی ترین شرکای آژانس بین المللی انرژی اتمی برای اجرای مفاد برجام و از حامیان آن نامید.
طبق اعلام صفحه توییتری وزارت خارجه آلمان، در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی که پس از این دیدار برگزار شد گروسی با بیان این که در چنین شرایط بحرانی به آلمان سفر کرده تا در مورد آخرین تحولات مقابله با همه گیری کرونا و نیز نقش آژانس بین المللی در نظارت بر فعالیت های هسته ای ایران بحث و تبادل نظر کند گفت این وظیفه مهمی است که این نهاد روی صدها تاسیسات هسته ای در جهان انجام می دهد.
گروسی با بیان اینکه روند نظارت بر این تاسیسات در برهه کنونی به دلیل شرایط موجود در جهان دشوارتر از پیش شده است، افزود: ما البته موارد مهمی مانند ایران را داریم که تلاش و همکاری ویژه ای را در این راستا می طلبد.
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین آلمان را از جمله اصلی ترین کشورهای حامی فعالیت های این نهاد نامید و تاکید کرد که برلین همواره در مرکز تلاش هایی بوده که روند حل اختلافات با ایران را به مسیر دیپلماتیک سوق داده است و آژانس مصمم است این مسیر را همچنان ادامه دهد.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار