تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

سخنان هایکو ماس درباره پیروزی بایدن و احیای برجام

سخنان هایکو ماس درباره پیروزی بایدن و احیای برجام وزیر خارجه آلمان در سخنانی درباره انتخابات آمریکا گفت پیروزی «جو بایدن» فرصت‌ احیای توافق هسته‌ای ایران را فراهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان امروز دوشنبه در سخنانی درباره انتخابات آمریکا، گفت پیروزی پیش‌بینی شده «جو بایدن» فرصت‌های جدید زیادی را برای همکاری بین برلین و واشنگتن فراهم می‌کند.

 

به گزارش خبرگزاری آلمانی «دویچه وله»، وی افزود این پیروزی همچنین فرصت‌ احیای توافق هسته‌ای ایران را که آمریکا تحت دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، ایجاد می‌کند.

 

او در یک مصاحبه رادیویی گفت: باید در این خصوص (توافق هسته‌ای ایران) گرد هم بیاییم.

 

بنابر این گزارش، «پیتر آلتمایر» وزیر اقتصاد آلمان هم ابراز امیدواری کرد واشنگتن در دولت جدید شعار «اول آمریکا» را کمتر لحاظ کند و در زمینه تجاری تصمیمات یکجانبه کمتری بگیرد.

 

وی افزود در دوره بایدن این احتمال وجود دارد که دیگر تعرفه‌ها تشدید نشود.

 

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان هم در نخستین سخنان مفصل درباره نتیجه انتخابات در آمریکا ابراز امیدواری کرد روابط کشورش با آمریکا قوی‌تر شود.

 

واکنش‌ها به نتیجه انتخابات در آمریکا در حالی است که همچنان سرنوشت این انتخابات در هاله‌ای از ابهام است و در حالی که بایدن اعلام پیروزی کرده، ترامپ همچنان از قبول شکست سرباز می‌زند.

 

ترامپ می‌گوید که پیروزی بایدن را نمی‌پذیرد، انتخابات تمام نشده و روند حقوقی در دادگاه از امروز دوشنبه آغاز خواهد شد.

 

واشنگتن پست نیز در گزارشی جدید از سنگ‌اندازی دولت ترامپ در روند انتقال قدرت به بایدن خبر داد و اعلام کرد «امیلی مورفی» مسئول خدمات عمومی دولت ترامپ از امضای نامه‌ای که به تیم بایدن اجازه می‌دهد کار انتقال قدرت را به طور رسمی آغاز کند، خودداری کرده است.

 

در واکنش، ستاد انتخاباتی بایدن از این اداره خواست با انتقال رسمی قدرت موافقت کند و هشدار داد امنیت ملی و منافع اقتصادی آمریکا به این موضوع بستگی دارد که این کشور یک «انتقال قدرت مسالمت‌آمیز و بدون مشکل» داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار