دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

عراق: با اسرائیل سازش نمی‌کنیم/ مدافع آرمان فلسطین و قدس می‌مانیم

سخنگوی نخست وزیر عراق ضمن رد شایعات درباره هر گونه تصمیم کشورش برای سازش با رژیم صهیونیستی گفت که دولت و ملت عراق، دفاع از آرمان فلسطین و قدس به عنوان پایتخت فلسطینی‌ها را اعلام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 02
کد خبر: ۶۵۳۴۴

«مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق روز دوشنبه تاکید کرد که بر اساس قانون اساسی عراق، عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل ممنوع است و همه سیاستمداران باید به میهن پرستی متعهد بوده و به احساسات ملت فلسطین احترام گذارند.

«احمد ملا طلال» در گفت‌وگو با بخش عربی رادیو و تلویزیون ترکیه «تی‌.آر‌.تی» گفت: «بر اساس قانون اساسی عراق عادی سازی با اسرائیل ممنوع است و موضوع امضای توافق صلح میان هر کدام از کشورهای امارات، بحرین و سودان با اسرائیل، یک مسئله داخلی مربوط به این کشورهاست. آنها خودشان به وضعیت سیاسی کشورشان و روابط خارجی خود واقف هستند.»

وی افزود: «شاید درباره برخی احزاب و جریان‌های سیاسی در عراق( در قضیه مخالفت با سازش) استثنائاتی وجود داشته باشد و ممکن است یک طرف یا طرف‌هایی در عراق، در یک مقطع یا مقاطعی، مواضع، اقدامات و تحرکاتی اعلام نشده داشته‌اند؛ اما با این حال ، این استثنائات و مواضع ،گام‌ها و حرکت‌های اعلام نشده، روند کلی مردم و دولت عراق را تغییر نمی‌دهد و دولت عراق حمایت خود را از صیانت از مسئله فلسطین و حفظ قدس به عنوان پایتخت آن اعلام می‌کند.»

طلال گفت: «برخی طرف‌های سیاسی، طرفداران خود را به سمت پذیرش عادی‌سازی با اسرائیل سوق می‌دهند. این طرف‌ها به فراکسیون‌های سیاسی بزرگی هم وابسته هستند که  این خود بیانگر اختلاف بین نیروهای سیاسی در دولت است.»

وی از رهبران احزاب خواست دستورالعمل‌های سختگیرانه‌ای را به نمایندگان احزاب تحمیل کنند تا به دنبال فضاسازی برای دخالت دادن دولت در پرونده عادی سازی نباشند، زیرا عراق در وضعیت آشفتگی سیاسی قرار دارد و همه سیاستمداران باید میهن پرستی را رعایت کنند و به احساسات مردم فلسطین احترام بگذارند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار