آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

شکایت جمهوری خواهان از شمارش زودهنگام آرا در فیلادلفیا

شمارش آرای پُستی در شهر فیلادلفیا در ایالت پنسیلوانیا آمریکا آغاز شد، امری که شکایت جمهوریخواهان را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شمارش آرای پُستی در شهر فیلادلفیا واقع در ایالت پنسیلوانیا در آمریکا هم اکنون آغاز شده است.

 

این در حالی است که نخستین صندوق رای‌گیری امروز ساعت ۵ صبح به وقت محلی (ساعت ۱۰ به وقت بین المللی) در ایالت «ورمونت» در شرق آمریکا باز شد.

 

از سوی دیگر شبکه تلویزیونی بلومبرگ با انتشار خبری اعلام کرد که جمهوریخواهان آمریکا از شمارش زودهنگام آراء در فیلادلفیا شکایت کرده اند.

 

بر این اساس، جمهوریخواهان در ایالت «پنسیلوانیا» از مسئولان برگزاری انتخابات در شهر فیلادلفیا به دلیل آنچه آنها شمارش «غیرقانونی» آرای پستی قبل از «روز انتخابات» نامیدند، شکایت کرده اند.

 

به گزارش روزنامه تلگراف، در این دُور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، علاوه بر تعیین تکلیف ۴۳۵ کُرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا، رئیس‌جمهور در ۴ سال آینده آمریکا مشخص خواهد شد.

 

گفتنی است، رسانه های آمریکا تعداد آرای پُستی در انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را نزدیک به ۱۰۰ میلیون اعلام کرده اند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار