هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تأثیر انتخاب بایدن بر روابط آمریکا و ایران

تأثیر انتخاب بایدن بر روابط آمریکا و ایران ترکی الفیصل در مورد تأثیر انتخاب بایدن بر روابط آمریکا و ایران نیز گفت: «بایدن به صراحت گفته که به برجام برمی‌گردد ولی برای بازگشت شروطی خواهد داشت و ما همچنان از این شروط اطلاعی نداریم».
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ترکی فیصل»، رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان سعودی مدعی شد که در صورت پیروزی جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا او اقدامات دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور را لغو نخواهد کرد.

 

او پنجشنبه طی سخنرانی در نشست «اندیشکده بیروت در ابوظبی» گفت: «معتقدم که در صورت پیروزی بایدن و انتخاب او به عنوان رئیس جمهور آمریکا، او هرگز از موضعی که ترامپ داشته، مانند قدس یا بلندی‌های جولان [اشغالی سوریه] و یا توافقات موسوم به توافق ابراهیم عقب نشینی نخواهد کرد».

 

رئیس اسبق استخبارات سعودی بدون اینکه به تبعات پیروزی بایدن در انتخابات برای عربستان سعودی اشاره کند، فرار رو به جلو کرد و گفت که این فلسطینی‌ها هستند که باید از این پیشآمد نگران باشند.

 

او گفت: «آنچه مرا در رابطه با برخی از محافل عربی به ویژه دوستان و برادران فلسطینی‌ام نگران می‌کند، این است که آن‌ها انتظار دارند که بایدن با ترامپ فرق داشته باشد و به همین دلیل از این امر شدیدا مأیوس شوند».

 

ترامپ طی سال‌های گذشته حاکمیت رژیم اسرائیل بر جولان اشغالی سوریه را به رسمیت شناخته و بعد از شناسایی قدس به عنوان پایتخت این رژیم، سفارت آمریکا را از تل آویو به قدس اشغالی منتقل کرده است.

 

بایدن گفته در صورت پیروزی سفارت آمریکا را در قدس نگه خواهد داشت و از اقدام کشورهای عربی در عادی‌سازی با تل آویو «خرسند» است.

 

ترکی الفیصل در مورد تأثیر انتخاب بایدن بر روابط آمریکا و ایران نیز گفت: «بایدن به صراحت گفته که به برجام برمی‌گردد ولی برای بازگشت شروطی خواهد داشت و ما همچنان از این شروط اطلاعی نداریم».

 

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نامزد دموکرات‌ها از رقیب جمهوری‌خواه خود پیش افتاده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار