واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

برائت دستیار الهام علی‌اف از اظهارات یک نماینده مجلس آذربایجان علیه ایران

دستیار رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان ضمن اعلام برائت از اظهارات یک نماینده پارلمان این کشور درباره کشورمان تأکید کرد که جمهوری آذربایجان قدردان حمایت‌ها و مواضع صادقانه و عادلانه جمهوری اسلامی ایران در خصوص بحران قره‌باغ است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر در پی اظهارات بی مایه، سطحی  و بی اساس یک نماینده مجلس جمهوری آذربایجان، آقای حکمت حاجی‌اف دستیار رئیس جمهور آذربایجان در گفتگویی تلفنی با سفیر جمهوری اسلامی ایران، از اظهارات این نماینده مجلس کشورش اعلام  برائت کرد.

حکمت حاجی‌اف ضمن رد این اظهارات و اعلام برائت از آن گفت: تذکرات جدی و لازم به این فرد داده شده و موضع جمهوری آذربایجان قدردانی از حمایت ها و مواضع صادقانه و عادلانه کشور دوست، برادر و همسایه جمهوری اسلامی ایران در بحران و جنگ قره باغ است و همانطور که قبلا اعلام کردیم همه مقامات عالی آذربایجان از موضع سازنده و عادلانه رهبر عالی ایران حضرت آیت الله خامنه ای خشنود هستند و آن را توام با حسن نیت و سازنده می دانند و سخنان این نماینده به هیچ وجه موضع دولت و مقامات رسمی جمهوری آذربایجان نیست.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار