آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد

نمکی: آغاز طرح بیماریابی محله محور از تاریخ بیستم آبان

وزیر بهداشت از آغاز طرح بیماریابی محله محور از تاریخ بیستم آبان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سعید نمکی وزیر بهداشت در  پنجمین اجلاس غیرحضوری روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به موفقیت وزارت بهداشت و همکاری مردم در مهار موج اول کرونا در کشور اظهار داشت: در آن دوران ما نگران دو مسئه بودیم و از دو چیز رنج بردیم، یک رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و دوم مضیقه مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی.

وی ادامه داد: از طرفی با فشار مالی و اقتصادی در شرایطی که میزان تست های تشخیصی را از 1200 به 25000 هزار تست رسیده بود مجموعه وزارت بهداشت با شرایط ویژه مالی مواجه شد و از طرف دیگر فقط 30 درصد از منابع مورد توافق را دریافت کرده بودیم و درآمد دانشگاه‌ها به ۱۵ تا ۲۰ درصد رقم مصوب رسیده بود.

وزیر بهداشت گفت: این این شرایط در جلسه‌ای که با حضور ر مقام معظم رهبری و ئیس جمهور و برگزار شد ایشان برای تامین اعتبارات و تامین نیروی انسانی و موارد باقی مانده سهم صندوق توسعه ملی دستوراتی را صادر کردند و تاکید داشتند که وزارت بهداشت باید محور اقناع همگانی باشد و برای اجرای مصوبات ستاد ملی قرارگاهی را ایجاد کند، یکی دیگر از دستورات این بود که بتوانیم با حرکت جهادی محله‌محور بیماریابی زودرس و قرنطینه به موقع را اجرا کنیم.

نمیک افزود: در این راستا طرحی با کمک بسیج جامعه پزشکی، هلال احمر و سازمان‌های مردم نهاد آماده شد و از تاریخ بیستم این حرکت محله محور و خانواده محور را آغاز خواهیم کرد.

فارس

ارسال نظر