ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

چرا بیماری کرونا در مردان سخت تر است؟

مردها سخت تر بیماری ناشی از ویروس کرونا را به خاطر تاثیر آن بر روی هورمون های مردانه و ویژگی های عملکرد سیستم ایمنی تحمل می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر بالیبوک پزشک متخصص آلرژی و ایمونولژیست در این خصوص صحبت کرد.

وی بیان داشت: « هورمون های زنانه یعنی استروژن ها حاوی پروتئین های محافظ، آنتی بادی ها داخل سلولی هستند. بنابراین حتی حداقل سطح ایمنی برای تولید آنتی بادی به این امر منجر می شود که این آنتی بادی ها در زنان راحت تر و سریعتر به درون سلول نفوذ کرده و ویروس ها را از بین می برند. در حالی که هورمون مردانه تستوسترون چنین خصوصیتی ندارد.»

ضمنا مردها به خاطر هورمون ها ظهور تصلب شرایین بارزتر است. این پزشک افزود: « در پاتوژن کووید ۱۹ وضعیت پوشش داخلی عروق بسیار مهم است. ترومبوس در مردان در برابر عفونت ویروس کرونا بیشتر از زنان ایجاد می شود.»

وی در خاتمه بیان داشت که اگرچه مردان به خاطر نبود مکانیزمی که بروز آنتی بادی داخل سلول های آسیب دیده را  راحت تر می کند، به دشواری بیماری را پشت سر می گذارند اما زنان بیشتر از مردان با بیماری های خود ایمنی مواجه می شوند.

اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار