رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

بازگشت ۱۵ نفر از کارگران هفت تپه بر سر کار خود

بازگشت  ۱۵ نفر از کارگران هفت تپه بر سر کار خود نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان گفت: این قول را گرفته‌ام که ۱۵ نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت هفت تپه که اخراج شده بودند از فردا رسماً فعالیت دوباره خود را در این شرکت آغاز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام سید محمد نبی موسوی فرد نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان صبح امروز با حضور در میان تجمع کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه اظهار کرد: با پیگیری صورت گرفته و صحبت با مسوولین و مدیران ذی‌ربط این قول را گرفته‌ام که ۱۵ نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت هفت تپه که اخراج شده بودند از فردا رسماً فعالیت دوباره خود را در این شرکت آغاز کنند.

وی افزود: سه ماه پیش در جمع شما وعده کردم که اگر تا سه ماه دیگر اسدبیگی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خلع ید نشود در بین شما کارگران حضور پیدا خواهم کرد گرچه مراحلی از خلع ید پیش رفته است و در این زمینه با آیت الله رئیسی و دیگر مسوولان کشوری دیدار داشته ام اما این کار هنوز به طور کامل صورت نگرفته است به همین خاطر به وعده خود عمل کردم و بین شما حضور یافتم.

 

موسوی فر تاکید کرد:در این مدت سه ماهه مشکل پرداخت حقوق ها،پرداخت بیمه و بخشی دیگر از مطالبات شما را  پیگیری و حل کردیم و امروز مشکل اخراج 15 کارگر را برطرف کردیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان با اشاره به حفظ کرامت و عزت کارگران گفت: کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه تنها به دنبال حقوق مادی خود نیستند و حفظ احترام و کرامت کارگر را یکی از مطالبات جدی و اصلی آنهاست که خواسته به حقی است.

به گزارش خبرگزاری فارس حجت الاسلام موسوی فر  از همان روزی که در جایگاه نماینده ولی فقیه در خوزستان قرار گرفته به جد پیگیر حل مشکل کارگران نیشکر هفت تپه بوده است.
به واسطه پیگیری های وی و پای کار آمدن مجلس و قوه قضائیه،حقوق کارگران هفت تپه نیشکر به روز شده است و خلع ید اسدبیگی مدیر کارخانه روند جدی‌تری به خود گرفته است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار