فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

مقام دولت ترامپ: کاخ سفید برنامه‌های مشترک دیگری با تل‌آویو دارد

مقام دولت ترامپ: کاخ سفید برنامه‌های مشترک دیگری با تل‌آویو دارد یک مقام آمریکایی می‌گوید بعد از چهار سال هنوز هم کارهایی هست که باید برای رژیم صهیونیستی و به همراه آنها انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از گزارش روز گذشته نشریه «آکسیوس» مبنی بر تصمیم دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای اعمال زنجیره‌ای از تحریم‌ها علیه ایران در هفته‌های پایانی خود، اکنون گفته می‌شود کاخ سفید برنامه‌های مشترک دیگری با تل‌آویو دارد.

 

یک مقام دولت ترامپ امروز (دوشنبه) به خبرنگار شبکه صهیونیستی «کان‌نیوز» گفت: «ما برای چهار سال انتخاب شدیم، آمدیم، کار کردیم و قصد داریم تا دقیقه آخر از این زمان استفاده کنیم».

 

وی که نامش فاش نشد، افزود: «چیزهایی هست که می‌خواهیم برای اسرائیل و با آنها انجام دهیم، و ما این کار را ادامه خواهیم داد».

 

خبرنگار شبکه کان‌نیوز در این باره گفت که این اظهارات بعد از آن بیان شده که «الیوت آبرامز» نماینده ویژه دولت ترامپ در امور ایران روز گذشته به فلسطین اشغالی سفر کرده و با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل دیدار کرد. او قرار است امروز با «بنی گانتز» وزیر جنگ و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم نیز دیدار کند.

 

از سوی دیگر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز قرار است هفته آینده به فلسطین اشغالی سفر کند.

 

شب گذشته همچنین دو منبع صهیونیستی به خبرنگار شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی خبر دادند که در حالی که تنها ۱۰ هفته تا پایان دولت ترامپ باقی مانده مقامات این دولت با هماهنگی تل‌آویو و چند کشور عربی حاشیه خلیج فارس در حال پیش برد طرحی برای اعمال رشته‌ای طولانی از تحریم‌ها علیه ایران است.

 

بامداد امروز نیز «یووال استاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی گفت تل‌آویو باید هرچه سریعتر با دولت احتمالی «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت‌وگو کند تا در آینده بدون اعمال تغییر در توافق هسته‌ای ایران، به آن بازنگردد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار