واکنش رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا به شکایت انتخاباتی ترامپ-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

واکنش رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا به شکایت انتخاباتی ترامپ

«میچ مک کانل» رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنای آمریکا ضمن انتقاد از نقش «شرکت‌های رسانه‌ای متمول» آمریکایی در اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، از توسل رئیس‌جمهور به دادگاه در اعتراض به تخلف‌های انتخاباتی حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 10
کد خبر: ۶۶۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  رهبر سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا در صحن این مجلس مواضع دموکرات‌ها درباره لزوم پذیرش پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری را رد و از شکایت انتخاباتی دونالد ترامپ حمایت کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، ارشدترین عضو جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا حمایت خود را از توسل رئیس‌جمهور به دادگاه در اعتراض به اتهام‌های وارد شده درباره بروز «بی‌نظمی‌ها» در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد.

 

میچ مک کانل رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا در صحن این مجلس گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ 100 درصد در چارچوب حقوق (قانونی) خودش قرار دارد که خواهان بررسی اتهام‌ها درباره بی نظمی ها (در خصوص انتخابات) است و گزینه‌های قانونی خودش را پیش ببرد».

 

این قانونگذار ارشد پیش از سخنرانی در صحن سنا با «ویلیام بار» وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا دیدار و درباره اظهارات ترامپ در خصوص بروز تقلب در انتخابات و پیگیری قضایی شکایت درباره انتخابات صحبت کرده بود.

 

بنا بر گزارش رویترز، «تنها تعداد انگشت شماری از جمهوری‌خواهان سنا به بایدن پیروزی در انتخابات را تبریک گفتند که یکی از آنها سوزان کالینز سناتور جمهوری خواه ایالت مِین است اما اکثر قانونگذاران جمهوری‌خواه یا گفته‌اند باید اجازه پیش بردن شکایت رئیس‌جمهور داده شود و یا اینکه از اظهارنظر علنی درباره نتایج انتخابات اجتناب کرده‌اند».

 

کالینز که پیشتر به بایدن پیروزی در انتخابات را تبریک گفته بود، روز دوشنبه (دیروز) در جمع خبرنگاران اعلام کرد، چالش‌های حقوقی و شکایت رئیس‌جمهور درباره انتخابات، «بعید است تغییری در نتیجه (انتخابات) ایجاد کند».

 

رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا اما در سخنرانی صحن این مجلس، جو بایدن و کامالا هریس را به عنوان رئیس‌جمهور و معاون رئیس‌جمهور منتخب نخواند و به پیروزی آنها اذعان نکرد.

 

این سناتور ارشد ایالت کنتاکی با محکوم کردن اقدام رسانه‌های آمریکایی در اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری و تاکیدشان بر پیروزی بایدن گفت: «قانون اساسی هیچ نقشی در این فرایند به شرکت‌های رسانه‌ای متمول نمی‌دهد».

 

وی با مخاطب قرار دادن مواضع دموکرات‌ها درباره انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 افزود: «بیایید برای ما نطق نکنید، همان افرادی که طی چهار سال از پذیرش سندیت انتخابات قبلی امتناع کردند، درباره اینکه رئیس‌جمهور چگونه باید فورا و با خوشحالی نتایج اولیه انتخابات را بپذیرد، نطق نکنند».

 

سخنان رهبر جمهوری‌خواهان سنای آمریکا در شرایطی مطرح شده که تاکنون «بن ساس»، «لیسا مورکوفسکی»، «میت رامنی» و «سوزان کالینز» سناتورهای جمهوری‌خواه ایالت‌های نبراسکا، آلاسکا، یوتا و مِین بایدن را رئیس‌جمهور منتخب خواندند.

 

«چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات مجلس سنای آمریکا در سخنرانی خود در صحن این نهاد قانونگذاری، از اینکه تعداد معدودی از سناتورهای جمهوری‌خواه به پیروزی بایدن اذعان کردند، ابراز تاسف کرد.

 

او در سخنانی خطاب به سناتورها گفت: «تعداد بسیاری از (سناتورها) شامل رهبر جمهوری‌خواه (میچ مک کانل) یا ساکت بوده‌اند و یا اینکه با خیالات رئیس‌جمهور (درباره تقلب در انتخابات) همراهی کرده‌اند».

 

افزایش اظهارنظرهای سیاستمداران مختلف آمریکایی درباره نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور در شرایطی افزایش یافته که برخی چهره‌های ارشد جمهوری‌خواه از قبیل لیندسی گراهام رئیس کمیته امور قضایی سنای آمریکا از او خواسته‌اند شکست در انتخابات را نپذیرد و «به سختی و شدت» روند شکایت از انتخابات را در پیش بگیرد.

 

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا هم که پیشتر مدعی اخذ و شمارش ده‌ها هزار آرای غیرقانونی در ایالت پنسیلوانیا شده بود، در پیامی در تازه‌ترین پیام توییتری نوشت، ایالت نوادا منجلابی از آرای جعلی بوده است./ فارس

ارسال نظر