قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

دیدار فرستاده آمریکا در امور ایران با مقام سعودی و منصور هادی

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در سفر به عربستان سعودی با معاون وزیر دفاع این کشور و شماری دیگر دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الیوت آبرامز» فرستاده آمریکا در امور ایران روز سه‌شنبه (دیروز) با «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع عربستان سعودی دیدار کرد.

 

به نوشته روزنامه سعودی «الشرق الأوسط»، خالد بن سلمان در حساب توئیتری خود نوشت: «در این دیدار همکاری مثبت مشترک برای تقویت ثبات در منطقه و راهکارهای تعامل با عوامل تهدیدکننده امنیت منطقه‌ای در چارچوب شراکت استراتژیک دو کشور را بررسی کردیم».

 

دیدار آبرامز با منصور هادی

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران همچنین با «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی یمن و مقیم عربستان سعودی دیدار کرد.

 

الشرق الأوسط نوشت که در این دیدار «مقابله با دخالت‌های ایران و تلاش برای برقراری صلح در منطقه» بررسی شد.

 

در این دیدار که در حضور «کریستوفر هنزل» سفیر آمریکا در یمن برگزار شد، مسائل و موضوعات دارای اهتمام مشترک از جمله اوضاع یمن و افق‌های صلح مورد بررسی قرار گرفت.

 

منصور هادی سطح روابط استراتژیک و متمایز بین آمریکا و یمن برای مقابله با چالش‌های مشترک از جمله پرونده‌های تروریسم و آنچه را «دخالت ایران در یمن و منطقه» خواند، ستود.

 

وی همچنین مدعی تلاش ایران برای سیطره بر دریانوردی در دو تنگه هرمز و باب‌المندب شد و تلاش آمریکا برای حفظ وحدت در یمن و تأمین امنیت دریانوردی در باب‌المندب را ستود.

 

فرستاده ویژه آمریکا نیز با اشاره به اینکه این دیدار در چارچوب همکاری و رایزنی مشترک در مسائل راهبردی دارای اهتمام مشترک و مقابله با دخالت‌های ایران در منطقه و تهدید کشورهای همسایه صورت گرفت، ابراز خرسندی کرد./ فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار