عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

هشدار سازمان ملل درباره وضعیت وخیم قحطی و گرسنگی در یمن

مدیر «برنامه جهانی غذا» در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره «شمارش معکوس برای فاجعه در یمن» هشدار داد و معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه کمک فوری به یمنی‌ها را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر مدیر «برنامه جهانی غذا» و معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و امدادرسانی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت وخیم یمن به ویژه قحطی و گرسنگی در این کشور هشدار دادند.

به گزارش الجزیره، سازمان ملل یک بار دیگر درباره احتمال مواجهه میلیون‌ها مرد، زن و کودک یمنی با قحطی هشدار داد و خواستار کمک مالی کشورهای جهان برای جلوگیری از این فاجعه شد.

«دیوید بیسلی» مدیر برنامه جهانی غذا، شاخه کمک غذایی سازمان ملل و بزرگ‌ترین نهاد انسانی جهان در زمینه رفع گرسنگی به همراه «مارک لوکاک» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و امدادرسانی در نشست روز چهارشنبه شورای امنیت درباره وضعیت وخیم یمن به ویژه قحطی پیش رو در این کشور جنگ‌زده هشدار دادند.

مدیر برنامه جهانی غذا در این نشست درباره وضعیت یمن گفت: «ما هم اکنون در یک شمارش معکوس به سمت فاجعه قرار داریم. ما قبلا هم اینجا (نشست شوریا امنیت سازمان ملل) بوده‌ایم...ما تقریبا قبلا این نمایش برای جلب توجهات (برای رفع مشکلات یمن) را انجام دادیم. ما آن زمان هم زنگ هشدار را به صدا در آوردیم».

سازمان ملل پیش از این اعلام کرد، یمن با بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان مواجه است و ۸۰ درصد از جمعیت ۳۰ میلیونی این کشور نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

بنا بر گزارش الجزیره، نهادهای وابسته به سازمان ملل اعلام کرده‌اند که در نتیجه مداخله نظامی ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در سال ۲۰۱۵ تا کنون در یمن، بیش از ۱۰۰ هزار نفر شامل افراد نظامی و غیرنظامیان کشته شده‌اند.

مدیر برنامه جهانی غذا در نشست شورای امنیت سازمان ملل هشدار داد: «اگر ما انتخاب کنیم که روی خودمان را از (یمن) برگردانیم، هیچ شکی در ذهن من نیست که یمنظرف کمتر از چند ماه به درون یک قحطی ویرانگر سقوط خواهد کرد».

«مارک لوکاک» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و امدادرسانی که اواخر سال ۲۰۱۷ درباره احتمال مواجهه یمن با «بزرگ ترین قحطی جهان» هشدار داده بود، در نشست شورای امنیت سازمان ملل از موفقیت در زمینه مقابله با آن قحطی خبر داد اما درباره قحطی پیش رو در یمن شدیدا هشدار داد.

لوکاک گفت: «ما دو سال قبل، جلوی قحطی را گرفتیم. در حال حاضر ارائه کمک‌های مالی بیشتر، سریع‌ترین و موثرترین راه برای  حمایت از تلاش‌های کنونی به منظور جلوگیری از قحطی است».

این مقام امدادی هشدار داد، سازمان ملل سال جاری با کسب ۱.۵ میلیارد دلار، کمتر از نیمی از کمک‌های مالی مورد نیاز برای ارائه کمک‌های امدادی مورد نیاز در یمن دریافت کرده است در حالی که سال گذشته ۳ میلیارد دلار دریافت کرده بود.

وی هشدار داد: «وقتی به این موضوع فکر می‌کنم که معنای قحطی (در یمن) چه خواهد بود، واقعا درک این را ندارم که بفهمم چرا نمی شود کاری بیشتر برای جلوگیری کردن از آن انجام شود».

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و امدادرسانی درباره تبعات و آثار قحطی در یمن افزود: «این یک مرگ وحشتناک و دردناک است...اینطور نیست که یمنی‌ها دارند "گرسنه می‌شوند" بلکه آنها دارند از گرسنگی می‌میرند».

به رغم هشدارهای مکرر نهادهای امدادی ‌بین‌المللی درباره وضعیت انسانی ناگوار یمن، حملات ائتلاف به رهبری عربستان سعودی و امارات عربی متحده به یمنی‌ها که از فروردین ماه ۱۳۹۴ آغاز شده است، همچنان ادامه دارد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده