رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ادعای سفیر امارات درباره حل مسئله فلسطین

ادعای سفیر امارات درباره حل مسئله فلسطین سفیر امارات در آمریکا در یک نشست صهیونیستی در واشنگتن مدعی شد که جوانان عرب به حل مسئله فلسطین اهمیتی نمی‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سفیر امارات در ایالات متحده با حضور در جلسه موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی در واشنگتن، نسبت به موضوع عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی ابراز خوشحالی کرد.

 

وقتی که از العتیبه در مورد رابطه با قطر سوال شد، پاسخ داد که بحران قطر با توجه به اینکه دوحه در مواضع خود تجدید نظر نمی‌کند، به زودی راه حلی پیدا نخواهد کرد.

 

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، سفیر امارات ادعا کرد که دوحه همچنان به سازش ناپذیری خود و بازی کردن نقش قربانی ادامه می‌دهد.

 

العتیبه در ادامه مدعی وجود دو محور در منطقه شد و گفت:« یک محور شامل قطر، ترکیه و ایران می‌شود که دین را به سمت همه مسائل سوق می‌دهد،از افراط گرایی حمایت می‌کند و با گذشته بازی می‌کند. محور دیگر یک محور متمدن شامل امارات، بحرین ، مصر و عربستان سعودی است که به آینده نگاه می‌کند. در کل گویی اوضاع مشابه مبارزه کمونیسم و ​​سرمایه داری است.»

 

سفیر امارات درباره روابط کشورش با رژیم صهیونیستی که آن را به دنبال توافق سازش میان دو طرف گرم توصیف کرد، مدعی شد: «جامعه عربی و به خصوص جوانان نسبت به موضوع مناقشه با اسرائیل یا راه حل دو دولتی (برای مناقشه فلسطین و اسرائیل) بی تفاوت هستند.»

 

او در ادامه گزافه‌گویی‌های خود ادعا کرد: «اهتمام جوانان عرب به حل مسئله فلسطین با بروز مسائل مهم‌تری که ذهن آنها را مشغول کرده نظیر هزینه‌های زندگی، فساد و فرصت‌های شغلی کم‌تر و کم‌تر شده است. توجه به امور فلسطین نزد جوانان عربی در رتبه هفتم قرار دارد یعنی حتی در پنج رتبه نخست هم قرار ندارد.

 

العتیبه خطاب به صهیونیست‌ها گفت: «به این رابطه خوش بین باشید. امیدوارم که شما به اندازه ما برای شناخت مردم ما، تاریخ ما و ارزش‌های ما و نه فقط برای ساختمان‌ها براق و فرودگاه‌های زیبای ما هیجان زده باشید.»

 

بحرین و امارات در بیست و پنجم شهریور ماه گذشته توافق عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را طی مراسمی در کاخ سفید امضا کردند که با خشم و اعتراض جوامع اسلامی و عربی حامی مسئله فلسطین همراه شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار