دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

رئیس جدید پنتاگون:زمان بازگشت سربازان آمریکایی به خانه فرا رسیده است

رئیس جدید پنتاگون:زمان بازگشت سربازان آمریکایی به خانه فرا رسیده است سرپرست وزارت دفاع آمریکا در اولین پیام خود به کارکنانش نوشت، زمان آن رسیده که سربازان آمریکایی به خانه برگردند و به جنگ‌های بی‌پایان خاتمه دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «کریستوفر سی. میلر» سرپرست وزارت دفاع دولت آمریکا روز شنبه در اولین پیام خود به نظامیان آمریکایی نوشت، زمان بازگشت آن‌ها به خانه فرا رسیده است.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «فاکس نیوز»، میلر با ابلاغ اولین نامه خود بیان داشت: «تمام جنگ‌ها باید تمام شوند. پایان هر جنگی نیازمند مصالحه و همکاری است. ما باید با این چالش رو در رو شویم. از چیزی دریغ نکردیم. اکنون زمان بازگشت به خانه است».

رئیس جدید پنتاگون افزود: «خطاب به تمام سربازانمان، ملوان‌ها، نیروی هوایی، تفنگ‌داران دریایی، گشت ساحلی، متخصصان و کارکنان بخش هوا فضا می‌گویم: به قدرتمند بودن ادامه دهید. در کنار یکدیگر ملت خود را به رفعت‌های جدیدی خواهیم رساند».

میلر در ادامه نوشت: «آمریکا به خاتمه دادن به جنگی که القاعده سال 2001 به سواحل ما آورد متعهد است. اما باید از خطاهای راهبردی ناتوانی در دیدن جنگ در نقطه پایان آن، اجتناب کنیم».

او در ادامه نوشت: «من هم مانند بسیاری دیگر، از جنگ خسته‌ام اما در حال حاضر در مرحله حیاتی تبدیل نقش رهبری به نقش حمایتی هستیم. ما مردمی نیستیم که اهل جنگ‌های بی پایان باشیم. این فرض برخلاف تمام آن چیزی است که پایش ایستاده‌ایم و گذشتگانمان برایش مبارزه کرده‌اند».

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دوشنبه هفته گذشته، «مارک اسپر» رئیس سابق پنتاگون را که بارها از خروج سریع نیروها از افغانستان ابراز بی‌میلی کرده بود، اخراج و میلر مدیر پیشین مرکز ملی مبارزه با تروریسم را جایگزین وی کرد.

ترامپ چندی پیش گفته بود نظامیان آمریکایی باقی‌مانده در خاک افغانستان باید تا کریسمس (دی ماه) به خانه برگردند.

به نوشته روزنامه «واشنگتن پست»، اسپر پیش از اخراجش در نامه‌ای محرمانه به کاخ سفید نوشته بود به دلایل مختلفی همچون تضعیف موضع آمریکا در مذاکرات کابل-واشنگتن و عواقب آن برای متحدان آمریکا، درخصوص خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تردید دارد.

تایناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار