نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

الکاظمی: ماموریت دولت عراق برگزاری انتخابات در موعد مقرر است

الکاظمی: ماموریت دولت عراق برگزاری انتخابات در موعد مقرر است نخست وزیر عراق تاکید کرد که انتخابات زودهنگام این کشور در موعد مقرر آن (16 خرداد 1400 شمسی) برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر نخست وزیر عراق روز یکشنبه بر تعهد دولت خود به برگزاری انتخابات در موعد مقرر ششم ژوئن ۲۰۲۱ (شانزدهم خرداد ماه 1400 شمسی)  تاکید کرد.

 

 «مصطفی الکاظمی» در دیدار خود با اعضای کمیسیون عالی مستقل انتخابات گفت: «دولت عراق بر پایبندی خود به برگزاری انتخابات در موعد مقرر ششم ژوئن ۲۰۲۱ تاکید می‌کند.»

 

وی افزود: «انتخابات زودهنگام وظیفه دولت عراق و خواسته مردم و انقلاب اکتبر است. ما به همه وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی دستور دادیم که موانع و رویه‌های اداری پیش روی کمیسیون انتخابات را بر طرف کنند.»

 

نخست وزیر عراق خطاب به اعضای کمیسون انتخابات عراق گفت: «آنچه را برای برگزاری انتخابات در موعد مقررخود لازم دارید، همین الان بخواهید تا در اسرع وقت در نشست هیئت دولت مطرح شود و همه خواسته‌های شما برای برگزاری این ماموریت تاریخی دولت تایید شود.»

 

پس از تظاهرات و اعتراضات مردمی در عراق و به وجود آمدن بحران سیاسی در این کشور، پارلمان عراق به منظور آرام کردن معترضان، وعده ارائه قوانین جدید انتخابات و برگزاری انتخابات زودهنگام را داد.

 

مصطفی الکاظمی هم بعد از چند ماه از انتخابش به عنوان نخست‌وزیر جدید این کشور یازدهم مرداد پیش، موعد انتخابات زودهنگام را (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) اعلام کرد.

 

پارلمان عراق پیوست قانون انتخابات جدید در خصوص چگونگی تقسیم حوزه های انتخابیه در درون استانهای این کشور را به استثنای دو استان کرکوک و نینوا تصویب کرد.

 

رئیس‌جمهور عراق هم پانزدهم آبان ماه جاری قانون انتخابات مصوب پارلمان این کشور را تایید کرد تا این قانون آماده اجرا شود.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار