غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند
سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل:

تهران آماده پاسخگویی به هر ماجراجویی مالیخولیایی از هر متجاوزی است

سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل بر توانایی تهران در استفاده از قدرت نظامی برای جلوگیری یا پاسخگویی به هر ماجراجویی مالیخولیایی از هر متجاوزی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا میریوسفی روز سه‌شنبه در واکنش به آنچه بررسی دولت ترامپ برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران گفته‌ شده است، افزود: برنامه هسته‌ای ایران صرفا دارای اهداف صلح آمیز و استفاده غیرنظامی است.  

وی در پاسخ به ان‌بی سی نیوز ادامه داد: خروج ترامپ از برجام و تحریم‌های ظالمانه دولت وی علیه ایران، ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ما را تغییر نداده است که این موضوع در موارد متعددی توسط گزارش‌های آژانس انرژی هسته‌ای تایید شده است.  

سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد: با این حال ، ایران ثابت کرده است که توانایی استفاده از قدرت نظامی قانونی خود را برای جلوگیری یا پاسخگویی به هرگونه ماجراجویی مالیخولیایی از سوی هر متجاوزی  را دارد.

نیویورک‌تایمز شامگاه دوشنبه مدعی شد ترامپ در جلسه‌ای با مقامات امنیت ملی از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران سخن گفته که با مخالفت آنها روبرو شده است!

ایرنا

ارسال نظر