پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند

عراق:نظامیان آمریکایی باقی مانده، نیروی رزمی نیستند

عراق:نظامیان آمریکایی باقی مانده، نیروی رزمی نیستند وزیر خارجه عراق با تأکید بر این مسئله که طرف آمریکایی گام‌هایی را در راستای کاهش‌ نیرو در عراق اجرایی کرده، گفت که نظامیان آمریکایی باقی مانده، نیروی رزمی نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «فؤاد حسین» وزیرخارجه عراق، امروز (چهارشنبه)، در کنفراسی مطبوعاتی به گفت‌و‌گوی اخیر خود با «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد پرداخت.

شامگاه روز دوشنبه هفته جاری خبرگزاری رسمی عراق گزارش داده بود که  سفیر آمریکا در بغداد و وزیر خارجه عراق در دیدار با یکدیگر درباره نتایج گفت‌وگوهای راهبردی میان دو کشور گفت‌وگو کرده‌اند .

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، فؤاد حسین در این ارتباط گفت: «با سفیر آمریکا و فرماندهان نظامی عراقی نشست مهمی برای بحث و بررسی نتایج حاصل از گفت‌و‌گوی راهبردی برگزار کردیم».

وزیرخارجه عراق ادامه داد: «این گفت‌و‌گو به استقرار مجدد نیروهای آمریکا در خارج از عراق اشاره داشت و ما بر زمان‌بندی خروج تأکید کردیم».

این اظهارات درحالی است که به دنبال اقدام واشنگتن در ترور سردار  شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، ابومهدی المهندس معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد، پارلمان عراق مصوبه خروج نظامیان بیگانه از خاک این کشور را دی ماه سال گذشته تصویب کرد.

حسین افزود: «طرف آمریکایی گام‌هایی را در ارتباط با کاهش تعداد نیروهایش در عراق اجرایی کرده است. نیروهای آمریکایی باقی‌مانده در عراق، نیروهای رزمی نیستند».

«کریستوفر میلر» سرپرست وزارت دفاع آمریکا نیز دیشب در این خصوص اعلام کرد که بخشی از نیروهای آمریکایی طی ساعت‌های آینده خاک عراق و افغانستان را ترک می‌کنند (جزئیات بیشتر).

وزیر خارجه عراق همچنین گفت: «نیروهای ائتلاف [بین‌الملی] به درخواست دولت عراق آمدند.کار  با طرف آمریکایی در آینده در زمینه اطلاعات، مشاوره نظامی و آموزش نیروهای عراقی ادامه دارد».

فؤاد حسین همچنین به حمله راکتی شامگاه روز گذشته به منطقه سبز اشاره کرد و  گفت: «تجاوز آشکار به منطقه سبز، حمله به دولت و مردم عراق بود».

 پلیس عراق، شامگاه روز گذشته پس از شنیده شدن صدای انفجار در بغداد پایتخت عراق اعلام کرد که این صدا در پی اصابت چند راکت به منطقه سبز در بغداد ایجاد شده است.

وزیر خارجه عراق همچنین به خبرنگار واع گفت: «رایزنی‌های ما، طبق تصمیم پارلمان، با طرف آمریکایی ادامه دارد. خروج ۵۰۰ نیرو از عراق تنها شامل نیروهای آمریکایی می‌شود».

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار