روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

نانسی پلوسی دوباره رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد

قانونگذاران آمریکا حمایت خود را از «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای تصدی این سمت برای مرتبه چهارم اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر 

قانونگذاران آمریکا عصر چهارشنبه به وقت تهران حمایت خود را از ادامه فعالیت رئیس مجلس قانونگذاران این کشور در دولت بعدی ابراز داشتند.

به نوشته روزنامه «وال استریت ژورنال» قانونگذاران دموکرات آمریکایی حمایت خود را از «نانسی پلوسی» برای تداوم فعالیت در مجلس نمایندگان برای دفعه چهارم اعلام کردند. نانسی پلوسی از سال ۲۰۰۳ عهده‌دار این سمت است. پلوسی از جمله مخالفان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی این کشور است و بارها در محافل عمومی از وی انتقاد کرده است.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا  جمعه گذشته گفت که حضور یک رئیس جمهور دموکرات در کاخ سفید از سال آینده به معنای آن است که دیگر مصالحه بیشتری با جمهوری‌خواهان انجام نخواهد شد و قدرت بیشتری را به مجلس نمایندگان آمریکا که در کنترل دموکرات‌هاست خواهد داد. وی که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «ما پیروزی بزرگی در انتخابات گذشته (سال ۲۰۱۸) داشتیم اما هم اکنون این پیروزی کوچک‌تر شده است».

پلوسی اضافه کرد: «ما هنوز قدرت اکثریت در مجلس نمایندگان هستیم اما در راس آن، ‌نفوذ و قدرت ما به دلیل حضور یک رئیس جمهور دموکرات در کاخ سفید به شدت افزایش می‌یابد.» 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار