سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

صالح در دیدار سفیر انگلیس: عراق مکان تسویه حساب کشورها نیست

رئیس‌جمهور عراق در دیدار با سفیر لندن در بغداد و همچنین مشاور وزیر دفاع انگلیس بر لزوم همکاری با ائتلاف آمریکای بر مبارزه با «تروریسم» تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق امروز (پنجشنبه) میزبان «استفان هیکی» سفیر لندن در بغداد و «جان لوریمر» مشاور وزیر دفاع انگلیس در بغداد بود.

  در بیانیه دفتر برهم صالح آمده است که او در این دیدار بر توسعه همکاری‌ها در همه زمینه‌ها به خصوص در حوزه نظامی و امنیتی و آموزش نیروهای عراقی و مبارزه با تروریسم تأکید کرد و گفت که جنگ علیه تروریسم همچنان پابرجاست.

او تروریسم را خطری فرا مرزی دانست و گفت که نیروهای عراقی از بخش‌های مختلف توانستند بر داعش غلبه یابند، اما برخی هسته‌های خاموش کماکان در برخی مواقع موجب تهدید امنیت و ثبات عراق می‌شوند.

رئیس‌جمهور عراق افزود: «باید در راستای افزایش فرصت توسعه و شکوفایی از طریق هماهنگی و اقدام مشترک تلاش کرد و عراق در خصوص امنیت و ثبات منطقه‌ای نقش محوری دارد و لازم است تا حاکمیت و تمامیت ارضی‌اش محترم شمرده شود و نباید مکانی برای تسویه حساب‌ها باشد».

«جان لوریمر» مشاور وزیر دفاع انگلیس نیز با تأیید سخنان برهم صالح، بر اهمیت همکاری دو کشور در حیطه مبارزه با تروریسم و حمایت از نیروهای امنیتی عراق و آموزش و مسلح کردن آن‌ها تأکید کرد.

این دیدار در شرایطی انجام می‌گیرد که دولت آمریکا قصد دارد بخش قابل توجهی از نیروهای خود را از عراق و افغانستان خارج سازد. وزیر خارجه عراق نیز روز گذشته گفت که طرف آمریکایی گام‌هایی را در ارتباط با کاهش تعداد نیروهایش در عراق اجرایی کرده است و نیروهای آمریکایی باقی‌مانده در عراق، نیروهای رزمی نیستند.

دولت انگلیس نیز از سال ۲۰۱۴ و در قالب ائتلاف آمریکایی ضد داعش نیروهای نظامی خود را وارد عراق کرد و طبق آخرین آماروزارت دفاع انگلیس در ژانویه ۲۰۲۰، بالغ بر ۴۰۰ نیروی نظامی این کشور در عراق حضور دارند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار