بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!
شیخ نعیم قاسم:

ایران حامی مقاومت و مانع اجرای طرح‌های غربی علیه امت اسلام است

ایران حامی مقاومت و مانع اجرای طرح‌های غربی علیه امت اسلام است معاون دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی با خصومت ورزی و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران همراه شده، کشوری که حامی مقاومت است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر شیخ نعیم قاسم خاطر نشان کرد: ما امروز در برابر رژیم غاصب اسرائیل هستیم که غرب به طور خاص انگلیس آن را بر منطقه ما تحمیل کرد و آمریکا به حمایت از آن پرداخت که بازوهای غرب در منطقه و زندگی ما باشد و غرب بتواند شروط و اندیشه هایش را تحمیل کند.

وی افزود اسرائیل یک غده سرطانی است که به دنبال متلاشی کردن امت و سوء استفاده از ثروت ها و امکاناتش است.

شیخ نعیم قاسم به خیانت حاکمان عرب به ویژه حاکمان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به مسئله فلسطین و همدستی با آمریکا و رژیم صهیونیستی در تشدید محاصره اقتصادی و نظامی فلسطینیان و تنها گذاشتن آنها در برابر ظلم و جنایات اشغالگران و سرپوش گذاشتن بر آن اشاره کرد و گفت عادی سازی روابط همگام با دشمن خواندن ایران ادامه دارد، این در حالی است که ایران حامی و پشتیبان مقاومت و عامل هوشیاری و پویایی آن است، ایران مانع اجرای طرحها و توطئه های غربی علیه امت اسلام و حافظ فرهنگ و تمدن اسلامی است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار