ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

ورود دستگاه قضا به موضوع تخریب منزل زن سرپرست خانوار در بندرعباس

ورود دستگاه قضا به موضوع تخریب منزل زن سرپرست خانوار در بندرعباس دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس گفت: همه عوامل دخیل در تخریب منزل این خانم احضار شده‌اند و چگونگی رویداد و عاملان این دستور در دست بررسی و شناسایی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی قهرمانی امشب در گفت‌وگو با ویژه برنامه سیمای مرکز خلیج فارس اظهار کرد: آنچه در مورد تخریب منزل این خانم در بندرعباس رخ داده و نوع و شیوه کار و نحوه برخورد با آنچه غیرقانونی خوانده شده است، به طور دقیق در دست بررسی است.

 

وی افزود: پرونده قضایی برای متخلفان در این زمینه تشکیل و چگونگی رویداد و زوایای مختلف آن در دست اقدام است و همه عوامل دخیل در تخریب این منزل احضار شده‌اند و شکایت این خانم نیز اخذ و بررسی فوری آن در دستور قرار گرفته است که طی 24 ساعت می‌بایست انجام گیرد.

 

دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس بیان داشت: امروز به شخص مصدوم و خانواده اش از طرف بهزیستی خانه ای تحویل داده شد و به سازمان‌های حمایتی هم دستور قضایی داده شده است که به این خانواده کمک فوری شود.

 

قاضی قهرمانی همچنین با اشاره به معرفی این خانواده به پزشکی قانونی در صورت تمایل‌شان، خاطرنشان کرد: تحقیق در خصوص نقض حقوق شهروندی از طرف نیروهای شهرداری نسبت به این خانواده نیز صورت می‌گیرد.

 

وی درباره وضعیت جسمانی خانم صاحب این منزل نیز عنوان داشت: همه خدمات بیمارستانی برای این سوختگی‌های ایشان رایگان شد و باید طول درمان ایشان نیز کامل شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار