ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند

درخواست ماکرون از پمپئو برای تعویق تحریم‌ها علیه لبنان

درخواست ماکرون از پمپئو برای تعویق تحریم‌ها علیه لبنان یک روزنامه لبنانی به نقل از منابع غربی گزارش داد که رئیس جمهور فرانسه، وزیرخارجه آمریکا را مجاب کرده است که اعمال‌ تحریم‌های بیشتر علیه مقام‌های لبنانی را به تعویق بیندازد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از سفر اخیر «مایک پامپئو» وزیرخارجه آمریکا به لبنان، روزنامه لبنانی «الجمهوریه»، امروز (جمعه)، گزارش داد که «امانول ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با پامپئو رایزنی‌هایی درباره اعمال تحریم علیه مقام‌های لبنانی داشته است.

 

روزنامه لبنانی یادشده به نقل از دیپلمات‌های غربی نوشت که این درخواست ماکرون به این علت بوده که روند تشکیل دولت لبنان پیچده‌تر نشود و تلاش‌ها در این خصوص ناکام نماند.

 

مأمور کنونی تشکیل کابینه در لبنان «سعد الحریری» نخست‌وزیر پیشین این کشور و رئیس جریان «المستقبل» است که در رایزنی‌های اخیر پارلمانی در لبنان با کسب ۶۵ رأی از مجموع ۱۲۰ رأی نمایندگان به عنوان مأمور تشکیل کابینه انتخاب شد.

 

دیپلمات‌های یادشده همچنین فاش کردند، پیش از آنکه «جو بایدن» نماینده دموکرات‌ها دولت را در این کشور به دست بگیرد، واشنگتن چنانچه مقام‌های لبنانی از زیر مسئولیت‌های خود در خصوص تشکیل دولت، «متوقف سازی تضییع [اموال] و فساد شانه خالی کنند و از حزب‌الله حمایت کنند»، آنها را تحریم خواهد کرد.

 

روزنامه لبنانی «الاخبار» نیز در این خصوص گزارش داده بود که «دورتی شیا» سفیر آمریکا در لبنان به الحریری اطلاع داده،‌ واشنگتن حضور حزب‌الله در دولت چه به‌صورت مستقیم چه از طریق متخصصان را نمی‌پذیرد.

 

کشور لبنان در تاریخ چهارم اوت (۱۴ مرداد) شاهد انفجاری مهیب در بندر بیروت بود؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح به دنبال داشت. در پی این انفجار، بحران سیاسی در این کشور تشدید شده است بطوریکه «حسان دیاب»‌ نخست‌وزیر پیشین و پس از او «مصطفی ادیب» مأمور تشکیل کابینه کناره‌گیری خود را اعلام کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار