نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

جلوگیری از مسافرت کرونایی‌ها با بانک اطلاعاتی مبتلایان به ⁧‫کرونا‬⁩

جلوگیری از مسافرت کرونایی‌ها با بانک اطلاعاتی مبتلایان به ⁧‫کرونا‬⁩ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد از امروز کلیه مسافرین هواپیما و قطار بین شهری با بانک اطلاعاتی مبتلایان به ⁧‫کرونا‬⁩ تطابق داده می‌شوند و از جابجایی افراد مبتلا جلوگیری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر چندی پیش امیر ناظمی -رئیس سازمان فناوری‌ اطلاعات- اعلام کرد: طبق یک بررسی با وزارت بهداشت، مشخص شد ۲۰ درصد مبتلایان به کرونا، قرنطینه را رعایت نمی‌کنند. با ابلاغ وزارت بهداشت بر پایه دولت الکترونیکی، به زودی مبتلایان کووید ۱۹ امکان استفاده از قطار بین شهری، پروازهای هواپیمایی و تاکسی‌های اینترنتی را در دوران بیماری و قرنطینه ندارند.

علیرضا رئیسی -معاون بهداشت وزیر بهداشت- نیز اعلام کرد: در راستای اجرای بند ۷ مصوبه جلسه چهل و دوم ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد عدم جابجایی مسافران دارای تست کرونای مثبت و با عنایت به تسریع در قطع زنجیره انتقال کرونا، از تاریخ  ۲۸ آبان هرگونه جابجایی مسافر به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت نتیجه تست کرونا ممنوع است.

در این راستا محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در توییتر نوشت: تحلیل‌های ما نشان می‌دهد طی دو روز اخیر، هشت درصد افزایش در سفرهای بین استانی داشته‌ایم. بیشترین مسافر ورودی را استان‌های البرز، تهران و مازندران داشته‌اند که استان مازندران، مسافر خروجی کمتری دارد و نشان می‌دهد بسیاری برای سفر تفریحی و اقامت به آن‌جا می‌روند. (۲۹۰هزارنفر در ۲۹ آبان)

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: با همکاری خوب وزارت بهداشت و وزارت راه بر بستر ⁧‫دولت الکترونیکی‬⁩، از امروز کلیه مسافرین هواپیما و قطار بین شهری با بانک اطلاعاتی مبتلایان به ⁧‫کرونا‬⁩ تطابق داده می‌شوند و از جابجایی افرادی که مبتلایند جلوگیری می‌شود. چند مبتلا امروز از فرودگاه بازگردانده شدند. اتوبوس‌ها هم از سه‌شنبه.

آذری جهرمی درباره فعالیت تاکسی‌های اینترنتی نیز بیان کرد: ‏تپسی و اسنپ هم با اتصال به ⁧‫دولت الکترونیکی‬⁩، بررسی رانندگان خود با بانک اطلاعاتی مبتلایان به ⁧‫کرونا‬⁩ را آغاز کردند. حساب کاربری چند صد راننده مبتلا معلق شد. سایر تاکسی‌های اینترنتی هم در این هفته موظفند به دولت الکترونیکی متصل شوند. برای رانندگان مبتلا هم بسته‌ی حمایتی خواهیم داشت.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار