موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

وزیر خارجه سعودی: از عادی‌سازی روابط با اسرائیل حمایت می‌کنیم/تغییر رییس جمهور آمریکا روابط ریاض و واشنگتن را تغییر نخواهد داد.

وزیر خارجه سعودی از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام حمایت کرد و گفت که تغییر در ریاست جمهوری آمریکا روابط ریاض و واشنگتن را تغییر نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه عربستان سعودی از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دفاع کرد و گفت که ریاض روابط خوبی با آنکارا دارد.

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی شنبه‌شب در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز انگلیس گفت که این کشور از عادی‌سازی کامل روابط با رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند ولی باید قبل از آن، توافق صلح دائمی که ایجاد کشور فلسطین را تضمین کند، محقق شود.

وزیر خارجه عربستان سعودی در این گفت‌وگو اظهار داشته است که ریاض همواره از عادی‌سازی روابط با تل‌آویو حمایت کرده است.

بن فرحان همچنین مدعی شد که عربستان سعودی روابط دوستانه و خوبی با ترکیه دارد و عربستان سعودی به دنبال راهی برای پایان دادن به اختلافات با قطر است ولی این راه حل به گفته او، همه نگرانی‌های امنیتی قانونی را برطرف کند.

او در مورد پیروزی جو باید، نامزد دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز گفت: «من مطمئن هستم که دولت جو باید همان سیاست‌هایی را دنبال خواهد کرد که قبات در منطقه را تقویت خواهد کرد».

وزیر امور خارجه سعودی گفت که شخصا معتقد است که هیچ گونه تهدیدی امنیت منطقه‌ را طی انتقال دولت در ایالات متحده آمریکا را تهدید نمی‌کند.

فیصل بن فرحان همچنین از تصمیم واشنگتن برای «تروریستی» اعلام کردن جنبش انصارالله یمن استقبال کرد و گفت که این تصمیم، «خیلی مناسب» خواهد بود.

سازمان ملل در واکنش به چنین تصمیمی گفته است که این اقدام آمریکا می‌تواند در آینده ارسال کمک‌های انسانی به یمن جنگ زده را تحت الشعاع قرار دهد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار