ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

وزیر خارجه سعودی: از عادی‌سازی روابط با اسرائیل حمایت می‌کنیم/تغییر رییس جمهور آمریکا روابط ریاض و واشنگتن را تغییر نخواهد داد.

وزیر خارجه سعودی از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام حمایت کرد و گفت که تغییر در ریاست جمهوری آمریکا روابط ریاض و واشنگتن را تغییر نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه عربستان سعودی از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دفاع کرد و گفت که ریاض روابط خوبی با آنکارا دارد.

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی شنبه‌شب در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز انگلیس گفت که این کشور از عادی‌سازی کامل روابط با رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند ولی باید قبل از آن، توافق صلح دائمی که ایجاد کشور فلسطین را تضمین کند، محقق شود.

وزیر خارجه عربستان سعودی در این گفت‌وگو اظهار داشته است که ریاض همواره از عادی‌سازی روابط با تل‌آویو حمایت کرده است.

بن فرحان همچنین مدعی شد که عربستان سعودی روابط دوستانه و خوبی با ترکیه دارد و عربستان سعودی به دنبال راهی برای پایان دادن به اختلافات با قطر است ولی این راه حل به گفته او، همه نگرانی‌های امنیتی قانونی را برطرف کند.

او در مورد پیروزی جو باید، نامزد دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز گفت: «من مطمئن هستم که دولت جو باید همان سیاست‌هایی را دنبال خواهد کرد که قبات در منطقه را تقویت خواهد کرد».

وزیر امور خارجه سعودی گفت که شخصا معتقد است که هیچ گونه تهدیدی امنیت منطقه‌ را طی انتقال دولت در ایالات متحده آمریکا را تهدید نمی‌کند.

فیصل بن فرحان همچنین از تصمیم واشنگتن برای «تروریستی» اعلام کردن جنبش انصارالله یمن استقبال کرد و گفت که این تصمیم، «خیلی مناسب» خواهد بود.

سازمان ملل در واکنش به چنین تصمیمی گفته است که این اقدام آمریکا می‌تواند در آینده ارسال کمک‌های انسانی به یمن جنگ زده را تحت الشعاع قرار دهد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار