تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

ترامپ: اطلاعات کافی برای تغییر نتیجه انتخابات وجود دارد

ترامپ: اطلاعات کافی برای تغییر نتیجه انتخابات وجود دارد رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد وی اطلاعات کافی درباره تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری کشورش را دارد که می‌توانند نتیجه انتخابات را تغییر دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ که نتیجه انتخابات جنجالی و مناقشه‌برانگیز ریاست جمهوری آمریکا را قبول ندارد، بار دیگر در صفحه توئیتر خود این سؤال را مطرح کرد: «چرا جو بایدن کابینه را خیلی سریع تشکیل می‌دهد، وقتی همکاران من صدها هزار رأی جعلی پیدا کرده‌اند؟»

 

رئیس جمهور آمریکا با تأکید بر اینکه "این مسئله برای تغییر نتایج آرای چهار ایالت کافی است"، ابراز امیدواری کرد که دادگاه‌ها یا قانونگذاران این کار را انجام دهند.

 

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سوم نوامبر (13 آبان) برگزار شد که با جنجال و حاشیه‌های زیادی همراه بوده است.

 

در حالی که رسانه‌های آمریکایی جو بایدن را پیروز این انتخابات اعلام کرده‌اند اما رئیس جمهور این کشور با رد ادعای آنها تأکید دارد که تقلب شده و انتخابات دزدیده شده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار