ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

تحلیل بازار امروز بورس/ حقوقی‌ها به کدام سهم ها توجه بیشتری داشتند؟

بازار سرمایه امروز بعد از ریزش ۳۰ هزار واحدی ، کم کم از منفی های خود فاصله گرفت و در نهایت با بیش از ۷ هفت هزار واحد منفی در کانال یک میلیون و ۳۵۸ هزار واحد به کار خود پایان داد
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر در بورس امروز در مجموع بیش از ۱۷هزار و ۲۸۵میلیارد تومان سهام خرید و فروش شد که پنج نماد شستا، خودرو،خساپا،فملی و وتجارت به ترتیب در رتبه اول تا پنجم لیست بیشترین ارزش معاملات سهام قرار گرفتند.

امروز در بازار سرمایه حقیقی‌ها حدود ۱۳۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند و ارزش کل معاملات خرد ۱۷هزار و ۳۰۰میلیارد تومان بود، افراد حقیقی ۷۵درصد یعنی ۱۳هزار میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان یک درصد از کل معاملات شد.

همچنین بیشترین ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس در سه گروه «فرآورده‌های نفتی»، «استخراج کانه‌های فلزی» و «قند و شکر» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های «خودرو و ساخت قطعات» و «انبوه سازی، املاک و مستغلات» به نفع حقوقی‌ها تمام شد.

سه نماد شپنا، فملی و وتجارت لقب بیشترین افزایش سهام حقیقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقوقی‌ها نیز بیشتر به خودرو، فولاد و خاهن معطوف بود.

مالکیت حقیقی در ترکیب سهامداری شرکت پالایش نفت اصفهان  معادل ۸۶میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقوقی ایران خودرو با برتری ۸۶میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۷۱ نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۹۷ نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۸۲۰میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۶۷۰میلیارد تومان بود.

بیشترین خروج پول حقیقی از گروه خودرو۱۰۲ میلیارد تومان،انبوه سازی۷۹ و شیمیایی ۷۴ میلیارد تومان بود.

در دومین روز هفته بیش از هزار و ۳۴۰میلیارد تومان سهام شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی دست به دست شد، ایران خودرو پس از معاملاتی به ارزش بیش از هزار و ۲۶۰میلیارد تومان دوم شد و خساپا نیز به جایگاه سوم معاملات رسید.

سهام شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان (غگیلا) پس از بازگشایی حدود ۱۱۰درصد رشد قیمت و سهام شرکت صنعتی بهشهر (غبشهر) با رشد پنج درصدی قیمت را تجربه کردند.  

بیشترین معاملات بورس و فرابورس به گروه «خودرو و ساخت قطعات» تعلق داشت به طوری که بیش از دو هزار و ۲۰۰میلیارد تومان فقط در این بخش جابجا شد، گروه «بانک‌ها و موسسات اعتباری» با معاملات هزار و ۹۲۰میلیارد تومانی دوم شد و «شرکت‌های چند رشته‌ای» در جایگاه سوم قرار گرفت.

امروز ۷.۹درصد از کل سهام قند نیشابور (قنیشا) معامله شد، ۱۰ نماد برتر سهم ۴۱درصدی از کل داد و ستدها داشتند، ارزش معاملات در ۳۴سهم به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان رسید و نصف ارزش کل معاملات نیز به ۱۸نماد نخست اختصاص داشت.

خالص ارزش معاملات امروز ۱۷,۲۹۵ میلیارد تومان بود که نسبت به روز قبل ۱۸.۳% کاهش داشته است .

بیشترین ورود پول حقیقی به گروه فرآورده های نفتی۱۶۸.۵ میلیارد تومان،گروه استخراج کانه های فلزی۶۸.۹ و گروه قند و شکر۵۰.۹ میلیارد تومان

ورود پول حقیقی :۳۳ میلیارد تومان

صدای بورس

مطالب مرتبط
ارسال نظر