واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

سردار فدوی:آمریکا حتی در یک جبهه هم پیروز نشده است

جانشین فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه حزب‌الله همیشه پیروز است، بیان کرد: آمریکا حتی در یک جبهه هم پیروز نشده است و با عنایت خداوند جبهه حق همیشه پیروز بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه  عصر امروز در آئین تکریم و معارفه فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران، اظهار کرد: دو سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ و سیدالشهداء(ع) استان تهران در دوران دفاع مقدس شهدای گرانقدر بسیاری تقدیم انقلاب کرده و افتخارآفرینی کردند.

وی گفت: سردار حسن‌زاده فرمانده جوانی است که با مسؤولیت‌های متعدد کارنامه درخشانی در خدمت‌رسانی و انجام وظایف محوله دارد، برای وی همچنین سردار ذوالقدر در سِمت‌های جدید آرزوی توفیق و موفقیت داریم.

جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به اهمیت شهرستان‌های استان تهران، بیان کرد: سال گذشته دشمنان انقلاب شیطنت‌هایی در برخی شهرها داشتند که نتوانستند به اهداف خود برسند و آبان ماه امسال نیز قصد داشتند مطامع شیطانی خود را دنبال کنند که با عنایت خداوند، بصیرت مردم و هوشیاری سپاه و بسیج باز هم نتوانستند به اهداف خود برسند.

سردار فدوی با بیان اینکه نیروهای ضدانقلاب همیشه به دنبال مطامع شیطانی خود بوده‌اند و مردم نیز با بصیرت و آگاهی شناخت کافی از دشمنان پیدا کرده‌اند، افزود: آبان ماه امسال نیز شکست صد در صدی برای نیروهای ضدانقلاب حاصل شد.

وی با اشاره به اینکه دشمن توطئه‌های خود را از همان روز اول پیروزی انقلاب آغاز کرده است، خاطرنشان کرد: شیطان با تمام توان به دنبال توطئه است اما وقتی مردم پای کار باشند و به دستور خدا، قرآن و پیامبر(ص) عمل شود همه توطئه‌های دشمن نقش برآب می‌شود.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی در طول ۴۱ سال، ابراز کرد: همواره دو جبهه حق و باطل وجود دارد که این دو جبهه هیچ وقت در کنار هم قرار نمی‌گیرند و همیشه در مقابل هم هستند.

سردار فدوی با تأکید بر اینکه حزب‌الله همیشه پیروز است، بیان کرد: آمریکا حتی در یک جبهه هم پیروز نشده است و با عنایت خداوند جبهه حق همیشه پیروز بوده است.

وی در پایان عنوان کرد: نبرد و مبارزه با جبهه باطل تمام نشده است و باید در همه صحنه‌ها حضور یافته و روند شهدا را ادامه دهیم.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار